Enige om å avslutte kontrakten

Brann og Lars Krogh Gerson (31) er enige om å avslutte kontrakten, et knapt år før den egentlig går ut.

Annonse:

– Jeg vil starte med å si beklager for at jeg ikke fikk bidratt til å holde nullen i mer enn ni minutter. Det er ingen som syns det er mer kjedelig enn meg selv, og det var ikke slik det skulle bli. Jeg ønsker Brann alt godt, og håper klubben raskt kommer seg tilbake dit de hører hjemme. Så vil jeg takke alle de fine lagkameratene jeg har hatt i Brann, og for at jeg fikk være med å synge Nystemten én gang, sier Krog Gerson til brann.no.

– Lars har vært utrolig uheldig med skader mens han har vært i Brann. Men han har vært ekstremt profesjonell og vi ønsker han lykke til videre, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Krog Gerson kom til Brann i mai i 2021, og etter kort tid viste det seg at han hadde en skade som var mer alvorlig enn først antatt. Det endte med operasjon og flere måneder på sidelinjen. Da Brann møtte Viking på Stadion i høst fikk midtstopperen endelig sin debut for Brann, men alt etter ti minutter på banen pådro han seg ny alvorlig skade på det våte underlaget. Det endte med en ny operasjon og nye måneder på sidelinjen.

Annonse fra Eliteserien: