Enige om å avslutte kontrakten

Brann og Vegard Forren (33) er enige om å avslutte kontrakten. Midtstopperen hadde en avtale med Brann som varte ut 2021.

Annonse:

– Vi har de siste ukene sett etter muligheter for Vegard til å finne seg en ny klubb. Han har ikke fått bidratt som ønsket på banen denne sesongen på grunn av skader, og han har en familiesituasjon som har gjort den siste tiden krevende for han. Vi har prøvd å finne en ny klubb til han, men så langt har det ikke lyktes. Ved å avslutte arbeidsforholdet nå, er det fremdeles tid igjen før overgangsvinduene stenger, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.  

Forren kom til Brann i juni 2020 og skrev kontrakt ut det året. Ved sesongslutt fikk han forlenget avtalen til å gjelde ut 2021. Han fikk totalt 36 kamper i Brann-drakten og 3-2-tapet borte mot Kristiansund, 5. juli, ble hans siste kamp.

– For min del er timingen god nå. Vi har hatt samtaler om dette de to siste ukene, og har nå blitt enige om å skille lag. Jeg har pendlet mye mellom her og Molde på grunn av familien og det har vært utfordrende. Det har gjort det krevende å være 100% tilstede begge plasser. Jeg ønsker å takke alle i klubben for et godt samarbeid i tiden jeg har vært her, og jeg skulle gjerne ha bidratt til å løfte oss i en mer positiv retning. Men jeg er sikker på at gjengen som er her skal snu dette, sier Vegard Forren.

Annonse fra Eliteserien: