Enige om å avslutte kontrakten

Brann og Bismar Acosta (34) er enige om å avslutte kontrakten. Midtstopperen sin kontrakt strakk seg egentlig ut 2021-sesongen, men blir nå avsluttet.

Annonse:

– Bis fikk reise hjem på ferie i starten av desember, og da fikk han også muligheten til å se seg om etter en ny klubb i hjemlandet. Det ble ikke noe av, og han kom tilbake hit i januar til sesongoppkjøringen. Siden da har vi hatt samtaler om veien videre, og landet på at det beste for begge parter er å avslutte kontrakten, sier sportssjef i Brann, Rune Soltvedt.  

Bismar Acosta signerte for Brann i slutten av mars 2015, og fikk 158 kamper og åtte mål i Brann-drakten. Med sine 158 kamper er han på 7.-plass over utenlandske spillere med flest kamper i Brann-historien.

– Brann vil alltid være min klubb i Norge og jeg har hatt en flott tid her. Jeg vil takke for meg, og jeg vil alltid ha klubben i mitt hjerte. Jeg vil også takke supporterne som har støttet meg hele veien og sunget navnet mitt, det har betydd mye. Jeg har kjempet for hver ball så lenge jeg har vært her og gjort mitt beste, sier Acosta til brann.no.

Acosta fikk ikke trene med Brann-laget på slutten av fjoråret, etter at han ikke møtte opp til kampen mot Haugesund i starten av november. 

– Han har vært en god spiller for oss i mange sesonger, og han har vært viktig både på og utenfor banen. Vi skilles som venner, og jeg ønsker Bis lykke til videre, sier Soltvedt, som samtidig takker Acosta for innsatsen i Brann.

Annonse fra Eliteserien: