Engesvik og Terland sikret ny seier

Rakel Engesvik og Elisabeth Terland scoret målene i 2-1-seieren mot Kolbotn. Les om kampen her!

Kolbotn startet best på Ekeberg, men Brann tok over spillet utover i omgangen og kom etter hvert til flere store sjanser. Et kvarter ut i kampen ble Svava Ros Gudmundsdottir spilt gjennom i bakrommet. Kun en god redning fra Kolbotn-keeper Selma Panengstuen hindret Brann-ledelse på KFUM Arena.

Det var høyt Brann-press på Ekeberg en periode, og både Gudmundsdottir og Rakel Engesvik kom til store sjanser uten å få uttelling. Syv minutter før pause kom endelig kampens første scoring. Engesvik mottok ballen på midtbanen, satte fart mot mål og driblet av flere Kolbotn-spillere før hun plasserte ballen ned i det lengste hjørnet fra omtrent 16 meter. En nydelig prestasjon, og Brann ledet 1-0!

Ledelsen til pause var fortjent, men andre omgang hadde kun vart i syv minutter før Kolbotn utlignet. Sara Hørte var sterkest i feltet og nikket inn 1-1 på hjørnespark. Like etter kom Kolbotn til en ny mulighet, men avslutningen gikk til side for mål.

Det tok heldigvis ikke lang tid før Brann var i ledelsen igjen. En mislykket Kolbotn-klarering endte i beina på Elisabeth Terland i 16-meteren. Hun tok ballen ned på brystet, dro seg gjennom noen Kolbotn-forsvarere og banket ballen opp i det lengste hjørnet. 2-1!

Kolbotn trengte scoring, men Brann hadde god kontroll resten av kampen. Dermed ble det nok en fortjent seier og tre nye poeng hjem til Brann og Bergen!

Vil du se nye dribleraid fra Engesvik? Om kun tre dager er det klart for ny kamp i Toppserien. Onsdag 25. mai klokken 18.00 kommer Røa på besøk til Stemmemyren. Billetter til den kampen finner du her.

Husk også toppkampen mot Vålerengen på Brann Stadion 5. juni. Da skal vi sette ny tilskuerrekord i Toppserien. Billetter kjøper du her.