Engesvik: – Det var på tide

Forrige helg løsnet det endelig for Rakel Engesvik som fikk sin første scoring for sesongen i kampen mot Vålerenga.

Annonse:

Engesvik utlignet til 1–1 og sørget for at Brann tok med seg ett poeng hjem igjen til Bergen. 

– Det var deilig. Det var på tide også, det har gått litt for lang tid før den satt. Det er første gang det har tatt så lang tid med å få en scoring i en sesong, så det var seigt, sier Engesvik.

Selv om det har tatt tid å åpne årets målkonto, har det ikke påvirket motivasjonen hennes. 

– Det er jo sånn man må regne med når man holder på med fotball, at det går litt opp og ned. Det er fortsatt gøy, så det er ikke vanskelig å motivere seg sånn sett. Men man får litt boost av å score, både på motivasjon og selvtillit, sier hun.

Den boosten kan komme godt med på søndag, når Brann tar imot Avaldsnes på Brann Stadion klokken 15. Det er den første av fire gjenværende kamper for Brann før de tar en lenger pause i sommer på grunn av VM. 

– Vi må ta denne kampen her som et steg videre med tanke på utvikling, så kommer høsten når den kommer. Vi har god tid til å forberede oss til den tid. Vi må prøve å bygge videre på det vi har så vi har gode sjanser i høst, og da tror jeg vi må fokusere på å spille en god kamp og ikke tenke alt for mye på resultatet, sier hun. 

I fjor spilte Engesvik når Brann tok imot Vålerenga på Brann Stadion, og 10.582 tilskuere tok turen. 

– Det var veldig gøy. Man ønsker jo selvfølgelig at det samme skal skje igjen, men man skjønner jo at det ikke er så lett. Uansett er vi takknemlig for alle som kommer og støtter oss, og det er vi uavhengig om vi spiller på Brann Stadion eller på Stemmemyren, sier hun. 

Uansett hvor mange som kommer og ser på, tror Engesvik det kommer til å bli en bra opplevelse.

– Det blir veldig gøy. Fint vær og litt synging fra tribunen hadde vært fint, så håper vi på seier, avslutter hun. 

Sikre deg billetter til kampen her!

Annonse fra Eliteserien: