Endelig på gress igjen i Bergen

Onsdag ettermiddag hadde Brann sin første trening på gress i Bergen. Alle lagets treninger frem til seriepremieren på Stadion mandag, vil bli på gressbanene utenfor Stadion.

Annonse:

– Det gir en god følelse og ny giv å endelig få trent på gress igjen, sier Brann-trener Eirik Horneland. 

For Brann hadde tre uker på treningsleir i Marbella der laget fikk trene på perfekte gressbaner, men siden lag kom tilbake til Bergen har treningen foregått på kunstgress. 

Onsdag, fem dager før seriestarten på Stadion, var laget tilbake på gressbanene utenfor Stadion. 

– Både treningsbanen og Stadion ser veldig bra ut, med tanke på årstiden. Det har blitt jobbet godt med banene, sier Horneland. 

Mandag 10. april klokken 19.15 spiller Brann seriepremieren i Eliteserien mot Haugesund på Stadion, og forhåndssalget nærmer seg 10.000 allerede. Kjøp din billett her.

Brann har gått igjennom sesongoppkjøringen ubeseiret, og vunnet begge NM-kampene som har gitt laget plass i semifinalen i NM. Begge kampene i cupen har Brann spilt hjemme, men været har gjort at kampene har blitt flyttet til Åsane Arena. Nå skal laget endelig ut på Stadion igjen.

– Det blir deilig. Det høres ut som om det kommer mye folk, så det blir kjekt å spille foran mye publikum igjen. Vi gleder oss til en bra kamp, avslutter Horneland. 

Annonse fra Eliteserien: