BB230520BB758

Én uke – to fantastiske TIFO-show

Både på Stadion 16. mai og under cupfinalen ble spillerne møtt av et fantastisk TIFO-show under innmarsjen. En fantastisk dugnadsinnsats har blitt lagt ned av Bataljonen sin TIFO-gruppe.

Annonse:
  • Toppbildet er fra cupfinalen. Foto: Marius Simensen/Bildbyrån. 
  • Se flere bilder lengre nede i artikkelen. 

– Å gå ut av spillertunnelen og se den fantastiske TIFOen har vært rørende. Både på 16. mai og på cupfinalen. Det er alltid spennende å se hva som møter oss når vi kommer ut til kampstart, og de siste kampene har det vært helt utrolig. Den innsatsen som er lagt ned er fantastisk og vi setter stor pris på det, sier Brann-kaptein Sivert Heltne Nilsen. 

På 16. mai på Stadion hadde TIFO-gruppen til Bataljonen trommet sammen til dugnad, og på alle plassene på et utsolgt Stadion var det flagg. Det ga en fantastisk ramme på kampen. 

2023-05-16-011647.jpg
TIFO-shower fra 16. mai-kampen mot Stabæk. Foto: André Granli.

Bare dager etter, under cupfinalen på Ullevaal, ble spillerne møtt av et enormt banner som dekket hele kortsiden (se toppbildet).

Tifo er en forenkling av det italienske ordet tifosi, som betyr supporter. Med tifo mener man tribunearrangementer utført av supportere.

Tifo kan komme i form av store og små bannere, flagg, plakater, kasteruller eller lignende og arrangeres i all hovedsak ved spillernes entre før kamp.

For å fortsette å lage TIFO-show på Branns kamper trenger TIFO-gruppen til Bataljonen donasjoner. Det kan gjøres via Vipps #774510 eller ved å overføre til kontonummer 3628 52 72607 . Husk å merke innbetaling med «Tifogruppen»

BB230520JE122.jpg
Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN / COP 217.

 

Annonse fra Eliteserien: