Eliteseriens fineste drakt for tredje gang

Med nesten en fjerdedel av stemmene stakk Brann av med tittelen for Eliteseriens fineste drakt – for tredje år på rad!

Annonse:

– Til topps i år igjen – hurra, dette var skikkelig gøy, sier leder for marked, kommunikasjon og samfunnsansvar i Brann, Camilla Schütz.

Med to strake seiere i kåringen, ble det gjort endringer på drakten før årets sesong. De mørke ermene med innslag av sort ble gjort lysere og svart ble byttet ut friskere rødfarge. 

Hele 23,15 prosent av de som stemte syns at Brann-drakten var finest. 

 – Gjennom tett samarbeid med Nike, Torshov Sport, partnerne, supportere og spillerne bruker vi kompetansen som er rundt oss med mål om å skape en så bra drakt som mulig. Og tre av tre mulige toppnoteringer vitner om at denne måten å jobbe på er noe vi lykkes godt med, sier Schütz.

Og som seg hør og bør etter en seier – det må feires. Benytt kampanjekoden HEIABRANN for å få 10 prosent rabatt på alle ordinære varer i nettbutikken.

Kampanjekoden legges inn i feltet kampanjekode i handlekurven, etter at du har valgt varene du ønsker. Tilbudet benyttes i nettbutikken til Torshov Sport og rabatten er gyldig frem til midnatt torsdag 8. august. 

Vil du se den flotte drakten i aksjon på våre spillere har du muligheten på neste hjemmekamp som er mot Tromsø 25. august klokken 18.00. Kjøp billetter her

Foto: Tove Lise Mossestad
Ruben Yttergård Jensen poserer med årets drakt.

 

Annonse fra Eliteserien: