Eirik (46) fikk sin Brann-debut i storseier

Brann kjørte over Stryn og vant 8-0 i en treningskamp på Stadion, søndag ettermiddag. Trener Eirik Horneland måtte spille de siste drøye 20 minuttene, og fikk sin Brann-debut.

• Billetter til den kommende hjemmekampen mot Stabæk, søndag 17. oktober kjøpes her.

Brann møtte fjerdedivisjonslaget Stryn til treningskamp på Stadion søndag ettermiddag.

Brann tok ledelsen etter en corner like før kvarteret var gått. Sivert Heltne Nilsen headet ballen inn igjen i feltet fra bakre stolpe, og Daniel Pedersen "brassesparket" ballen i mål til 1-0.

Like før halvtimen var passert doblet Brann ledelsen. Ole Didrik Blomberg stormet ned på høyrekanten og slo inn til Bård Finne, som enkelt kunne sette inn 2-0-scoringen.

Filip Delaveris økte til 3-0, etter at Moonga Simba fintet seg inn i feltet og slo ut til Delaveris som enkelt trillet inn 3-0.

Brann gjorde fire bytter i pausen, og etter bare tre minutter av andre omgang markerte en av innbytterne seg. Kasper Skaanes slo en strålende pasning til Finne som satte sin andre scoring. Bare to minutter senere vant Brann igjen ballen høyt i banen, og Petter Strand satte inn 5-0.

Simba skapte mange sjanser og etter 56 minutter fikk han uttelling. Han driblet seg inn på høyresiden, og avsluttet fra 16 meter. Skuddet gikk helt opp i det venstre hjørnet.

To minutter senere scoret Pedersen sitt andre. Etter en corner havnet ballen hos Fredrik Pallesen Knudsen som slo inn til Pedersen på bakre stolpe. Der fikk dansken stå helt alene og headet inn 7-0.

Etter rundt 70 minutter av kampen måtte Ole Didrik Blomberg byttes ut med skade.

Brann hadde ikke flere innbyttere igjen, så da måtte trener Eirik Horneland tre på seg Brann-drakten og spille den siste knappe halvtimen. Han tok plass i midtforsvaret, til stormende jubel fra de fremmøtte på tribunen.

Horneland måtte fort i aksjon, da Stryn fikk en stor sjanse til å redusere. Men treneren kastet seg ned og fikk avverget på streken.

Like før slutt fullførte Bård Finne sitt hat-trick, da han satte inn 8-0.

Neste kamp i Eliteserien er hjemme på Stadion mot Stabæk, søndag 17. oktober klokken 17.00.

Brann - Stryn 8-0 (3-0)

Treningskamp. Brann Stadion. Søndag 10. oktober.

1-0: Daniel Pedersen (13.)
2-0: Bård Finne (29.)
3-0: Filip Delaveris (38.)
4-0: Finne (48.)
5-0: Petter Strand (50.)
6-0: Moonga Simba (56.)