Duoen har scoret åtte mål på én måned – torsdag møter de gamleklubben igjen

Kasper Skaanes og Mathias Rasmussen scoret fire mål hver fra sine indreløperposisjoner i juli. På torsdag venter deres gamle klubb Start på Stadion.

Annonse:

– Det er alltid kjekt å møte Start. Det er mange fine folk der som jeg fremdeles har kontakt med, og jeg unner dem alt godt. Unntatt i de to kampene de skal møte oss, gliser Skaanes. 

Bare en knapp måned etter at Start ble slått 2–0 borte på Sør Arena møter Brann dem igjen. Kampen på torsdag har avspark klokken 18.00, og billetter kjøpes her.

Da Brann vant i Kristiansand scoret Mathias Rasmussen et fantastisk mål fra hjørnet av 16-meteren, men siden han har spilt for Start tidligere feiret han ikke scoringen. 

– Det var spesielt å spille der nede med de rammene. Det blir ikke like spesielt når de kommer på Stadion, for det er her jeg hører til nå. Så det spørs om det ikke blir feiring om jeg scorer på torsdag, smiler Rasmussen. 

Brann vant fem av seks kamper i juli og scoret 18 mål. Åtte av disse ble scoret av indreløperne Skaanes og Rasmussen. Sistnevnte er Branns toppscorer med ti mål, og han er den første midtbanespilleren i Brann som har scoret over ti mål i en sesong siden Petter Vaagan Moen gjorde det samme i 2010-sesongen. 

– Måten vi spiller på gjør at vi ofte kommer inn i feltet til motstanderen, og får sjanser til å score, sier Rasmussen som har scoret i ti av 16 kamper denne sesongen. 

Skaanes har notert seg for fem scoringer i OBOS-ligaen så langt i år, fire av dem den siste måneden. 

– Det er kjekt å bidra med målpoeng. Vi har vunnet mange kamper og det går bra for laget. Det er kjekt å være Brann-spiller i år, sier Skaanes. 

Legg torsdagskvelden til Stadion, kjøp billetter til Brann–Start her.

Annonse fra Obos-ligaen: