Du kan se Fjordkraft-tribunen først!

Bli med på Åpen dag på torsdag og vær blant de aller første som får testet utsikten og sett innsiden av vår nye langside.

Annonse:

På torsdag 28. mars fra klokken 17.30 til 19.30 er det Åpen dag på Stadion. Da får du en unik mulighet til å besøke den nye Fjordkraft-tribunen sammen med daglig leder Vibeke Johannesen og klubblegende Steinar Aase.

Det er ikke mange på Stadion som kan mer om vår nye tribune enn disse to, så dette er en unik mulighet til å få innsikt om vår nye langside, og ikke minst muligheten til å teste den fantastiske utsikten.

Tribunen er hele ti meter nærmere banen enn den forrige, og alle søyler er tatt bort slik at sikten blir upåklagelig, uansett hvor du befinner deg. Det er nok en av grunnene til at tribunen nesten er utsolgt til åpningskampen mot Strømsgodset søndag 7. april klokken 20.00.

Men det er fremdeles mulig å sikre seg et fast sete, for vi har holdt av noen plasser til dere som tar turen på Åpen dag.

Arrangementet er selvsagt gratis. Brann-spillerne kommer innom for å hilse på supporterne før de reiser til Skien og årets første seriekamp mot Odd på lørdag.

Vi sees på Åpen dag, torsdag 28. mars fra klokken 17.30.

Kjøp partoutkort

Annonse fra Eliteserien: