Drømmestart på sesongen

Brann fikk en perfekt start på sesongen da Ranheim ble slått 4–0 i serieåpningen.

Brann fikk kampens første mulighet etter knappe fem minutter. Bård Finne ble spilt gjennom i bakrom av Mathias Dyngeland, men skuddet ble slått ut til corner.

Det ble også et stopp på et par minutter tidlig i kampen, da Aune Heggbø og Christian Eggen Rismark skallet sammen. Heggebø fikk et kutt i hodet og måtte bandasjeres, men fortsatte kampen.

Like før halvtimen var nådd tok Brann ledelsen. Etter fine kombinasjoner på venstresiden kom Sivert Heltne Nilsen inn i feltet. Fra dødlinja slo han ballen ut 45 grader til Mathias Rasmussen som pirket inn 1–0-målet.

Brann styrte kampen før hvilen, men fikk hjelp av Ranheim til å sette 2–0. Et tilbakespill til keeper trillet rett i mål på overtiden av første omgang.

Brann startet best også etter hvilen, og syv minutter inn i omgangen fikk Brann straffe. En heading fra Andreas Skovgaard gikk via en Ranheim-hånd. Fra 11-meteren var Aune Heggebø iskald og satte inn 3–0.

Brann fortsatte å være det klart beste laget og like før slutt noterte Niklas Jensen Wassberg seg også på scoringslisten. Han headet inn et innlegg fra Svenn Crone til 4–0.

• Vil du være med i trekningen av å få bli med Brann på treningsleir, med fly og overnatting dekket? Bli med i Målklubben 2022. Les mer her.

Neste lørdag er det duket for sesongens første hjemmekamp og lokalderby mot Åsane. Partoutkort kjøper man her, mens enkeltbilletter ligger her.

Ranheim–Brann 0-4 (0–2)

0–1: Mathias Rasmussen (28.)
0–2: Selvmål (45.)
0–3: Aune Heggebø (52. str.)
0–4: Niklas Jensen Wassberg (87.)

OBOS-ligaen. Runde 1. Tilskuere: 1742, Dommer: Eivind Bodding, Haga. Gult kort: Sevald Bøkestad Andreassen, Jakob Tromsdal,  Ranheim. Frederik Børsting, Brann.

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Fredrik Pallesen Knudsen, Andreas Skovgaard, Ruben Kristiansen - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen (Niklas Jensen Wassberg fra 84.), Felix Horn Myhre - Bård Finne (Niklas Castro fra 72.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 86.), Frederik Børsting.