Drømmedag foran fullsatt Stadion

Brann Stadion var utsolgt. Brann ledet med to etter ti minutter. Fotballens festdag leverte til terningkast seks på Stadion.

Brann fikk en drømmestart på kampen. Allerede etter seks minutter fant Mathias Rasmussen Frederik Børsting med en strålende stikker. Børsting gjorde ingen feil alene med keeper, og sendte Stadion til himmels.

Men drømmestarten stoppet ikke der. Få minutter senere tok Rasmussen tak selv, ladet skuddfoten fra 20 meter og banket ballen i hjørnet. 2–0 var stillingen etter ti minutter.

Resten av den første omgangen var det Brann som førte kampen, og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Men det sto 2–0 til pause.

Etter hvilen startet Brann også best, og hadde flere halvsjanser.

Det tredje målet kom etter 76 minutter. Da slo Sivert Heltne Nilsen gjennom en pasning som fant Niklas Castro på elleve meter. Alene med keeper banket han inn Branns tredje og sitt første på Stadion.

For en ellevill kamp, både på banen og tribunen!

Dagens kamp er utsolgt, men husk å kjøp billetter til neste hjemmekamp som er lørdag 21. mai mot Fredrikstad. Onsdag 18. mai møter Brann Voss borte i cupen.

Kampfakta:

Brann–Sandnes Ulf 3–0 (2–0)

Mål:
1–0: Frederik Børsting (6.)
2–0: Mathias Rasmussen (10.)
3–0: Niklas Castro (76.)

OBOS-ligaen, runde 6. Brann Stadion. Tilskuere: 16.617. Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF. Gult kort:

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe (Felix Horn Myhre fra 82.) - Mathias Rasmussen (Isak Tomar Hjorteseth fra 87.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Ole Didrik Blomberg fra 79.) - Frederik Børsting, Aune Heggebø, Niklas Castro (Bård Finne fra 87.).