Dette skjer i Brann under landslagspausen

Kommende helg er det spillefri i Eliteserien på grunn av landskamper. Dette skjer på Stadion i «ferien».

Annonse:

– Det er god stemning nå. Kampen mot Odd har gitt alle troen på en god avslutning på sesongen, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen. 

Etter fredagens 1–0-seier mot Odd tok a-laget langhelg. Tirsdag var de tilbake igjen på treningsfeltet. 

Flytter inn

Den siste tiden har det vært kaldt i Bergen og det har også gått utover treningsfasilitetene. 

– I dag (onsdag) og torsdag flytter vi treningene inn i Vestlandshallen. Årsaken er at det er kulde og frost på banene rundt Stadion som gir vanskelige treningsforhold der, sier Nilsen. Men neste seriekamp er søndag 24. november mot Strømsgodset. Den kampen skal spilles på kunstgress i Drammen. 

– Derfor går det helt fint trene på kunstgress i oppkjøringen til den kampen, sier Nilsen. 

Fra fredag til mandag er det egentrening som gjelder for a-spillerne. Neste uke blir det vanlig treningsuke inn mot Godset-kampen. 

Ut på tur

Men ikke alle spillerne møtte opp på treningsfeltet denne uken. Gilli Rolantsson og Taijo Teniste har reist på landslagssamling med Færøyene og Estland.

Rolantsson og hans Færøyene møter Norge på Ullevaal førstkommende fredag, så skal de til Sverige på mandag.

– Jeg gleder meg til å spille mot Norge. De er store favoritter, men jeg håper vi kan henge med. Det blir nok tøffere enn da vi møtte dem hjemme, men vi skal bite godt fra oss, sier Rolantsson. 

Teniste skal spille treningskamp mot Ukraina førstkommende torsdag og avslutter sin EM-kvalifisering borte mot Nederland på tirsdag.

Gilli Rolantsson Taijo Teniste landslagssamling
PÅ TUR IGJEN: Som vanlig reiste Gilli Rolantsson (t.v.) og Taijo Teniste på landslagssamling. Bildet er tatt før landslagspausen i september.

Ut på tur 2

Det er ikke bare landslagsspillerne fra a-laget som er ute og reiser om dagen. Til helgen reiser G18-laget til Gøteborg i Sverige for å spille sine to første kamper i Skandinavisk mesterskap.  

To spillere som ville vært med på G18 laget er Mikail Maden og David Wolfe. Men, de er tatt ut på det norske G17-landslaget som skal spille firenasjonersturnering i Spania. Der møter de Tsjekkia, England og Russland. Eivind Moldenes er kallet opp til U20-landslaget. 

Og om du kjenner på Brann-kamp-abstinenser i helgen, så spiller G16 laget kamp i nasjonal serie på Nymark. Der møter de Sandefjord klokken 12.30 på lørdag. 

Husk å sikre deg billett til årets siste kamp, hjemme mot Viking søndag 1. desember. Og frem til den datoen kan du også sikre deg fast plass på alle Branns hjemmekamper i 2020 til vår beste pris.

Annonse fra Eliteserien: