Dette gjør A-laget i landslagspausen

Den kommende helgen er det spillefri i Eliteserien på grunn av landskamper. Slik bruker Brann-spillerne den kampfrie perioden.

Annonse:

Som du ser av bildet har landslagsduoen Taijo Teniste (Estland) og Gilli Rolantsson (Færøyene) alt pakket bagene og reist på landslagsoppdrag. 

Begge ble byttet ut mot Lillestrøm grunnet skader, Rolantsson etter et spark i hodet. 

– Vi har tett dialog med det medisinske teamene rundt deres landslag, som vurderer om de er friske nok til å spille, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen. 

For Rolantsson og Færøyene venter først Sverige hjemme på torsdag og Spania borte på søndag. Teniste og Estland møter Hviterussland hjemme fredag og Nederland borte på mandag. Alle kampene er del av kvalifiseringen til neste års EM. 

Fellestreninger og egentrening

For spillerne som er igjen i Bergen venter to uker med trening. Denne uken hadde spillerne felles restitusjonsøkt mandag, egentrening tirsdag og fellestreninger onsdag og torsdag. I helgen skal spillerne følge individuelle treningsopplegg.  

Over helgen samles laget igjen til fellesøkter og oppkjøring til bortekampen mot Kristiansund, søndag 15. september klokken 20.00. Neste onsdag er Nest-Sotra invitert til Stadion for en fellestrening hvor det skal spilles elleve mot elleve. 

– De mangler litt folk og vi mangler litt folk. Derfor kjører vi en fellestrening med spillere fra begge lag, sier Nilsen. 

Så langt har ikke Amer Ordagic vært med på trening. Han måtte ut med en kneskade i 3–1 seieren over Lillestrøm på søndag. Midtbanespilleren har tatt MR-undersøkelse av kneet, men så langt er ikke svaret på undersøkelsen klar. 

Lørdag reiser laget til Kristiansund og skal ha siste økt inn mot neste seriekamp der. 

Annonse fra Eliteserien: