- Dette er superdeilig!

Gilli Rólantsson gliste bredt etter å ha avgjort kampen med et frekt hælspark.

Vingen fra Færøyene sendte fansen bak Lillestrøm-målet til himmels i løpet av noen magiske minutter på Åråsen søndag.

Først hadde Daniel Braaten ordnet 1-0, hans første Brann-mål. Jubelen hadde knapt lagt seg da samme Braaten fant Gilli foran målet. Med følsom teknikk styrte han ballen fordi keeper med hælen til 2-0, en ledelse Brann beholdt kampen ut.

Dermed er Brann oppe i ti poeng etter fem kamper og har fått en god sesongstart.

Det føltes nesten som om vi spilte på hjemmebane

— Gilli Rólantsson

- Ja, nå er vi skikkelig igang. Dette var en sterk borteseier, mener Rólantsson.

- Vi er ikke så veldig gode før pause, men leverer en utrolig sterk 2. omgang. Vi skulle nok drept kampen skikkelig med en 3-0-scoring, men vi vinner og det er skikkelig deilig, forsikrer mannen fra Færøyene etter kampen.

Skryter av Brann-fansen

Selv om kampen ble spilt på bortebane, trekker Gilli frem støtten fra tribunene. Spesielt i 2. omgang da Brann angrep mot egne fans var støtten enorm.

- Det føltes nesten som om vi spilte på hjemmebane, skryter han.

Neste mulighet på det som faktisk er Branns hjemmebane kommer førstkommende lørdag. Da håper Gilli Rólantsson og lagkameratene at supporterne virkelig møter opp og heier laget frem til seier over Viking i vestlandsderbyet.