Den store «Visste du at?»-guiden om partoutkort på Stadion i 2022

Hva koster et partoutkort? Hvor er de beste plassene, som fremdeles er ledig? Hvilke fordeler er det med partoutkort? Svar på disse spørsmålene og mye mer får du i denne saken.

Annonse:

Visste du at... Ordet partoutkort stammer fra Frankrike, og er et kort som gir adgang til alle forestillinger, alle avdelinger av en utstilling eller lignende. Ordet partoutkort dukket første gang opp i Brann-sammenheng i 1962. Kilde: Store Norske Leksikon.

Visste du at... Prisene på partoutkort i 2022 er den samme som i 2021? Strøm, drivstoff, dagligvarer etc. har blitt betraktelig dyrere den siste tiden. Brann har valgt å ikke skru opp prisen på partoutkortene ved nyttår, slik man vanligvis har gjort. 

Visste du at... Barn kan få med seg alle Branns 15 hjemmekamper for bare 33 krone per kamp? På BOB-tribunen og Frydenbø-tribunen koster partoutkort bare 500,- for barn. Det koster 2500,- og 2000,- på de samme tribunene for voksne. 

Visste du at... Ved kjøp av partoutkort på Stadion regnes man som barn, til og med året man fyllet 17 år? Det betyr at alle under 18år kan sikre seg fast plass på Stadion for 500kr.

Visste du at... For første gang siden 2019 går man til seriestart uten særegne koronaregler. Ingen restriksjoner, avstandskrav, kohorter og trekning av hvem som får komme på kamp. 

  • Artikkelen fortsetter under bildet. 

Visste du at... Du kan låne vekk partoutkortet til en tjommi, venninne, tante, onkel eller barnebarn, om du ikke får gått på kamp selv? 

Visste du at... Det bare koster 1800,- for fast plass på Store Stå i 2022? Det er plassen for deg som vil være med på koket med de syngende supporterne. Hele Frydenbø koster 2000,- for voksne. Det er drøye 130 kroner per kamp, og 50 kroner mindre enn enkeltbillettene. 

Visste du at... Det er mulig å dele opp betalingen? Ta kontakt med oss på [email protected] for betalingsplan. 

Visste du at... Det er venteliste på de mest populære feltene? Det gjelder plasser midt på Fjordkraft og SPV-tribunen. Det er fremdeles gode plasser igjen, men for å få best mulig plass bør man være tidlig ute.

Visste du at... Man får billigere billetter til andre Brann-arrangement og treningskamper med partoutkort? For eksempel årlig kick-off og treningskamper. 

Visste du at... Det er supporterpub i Frydenbø-tribunen? Den åpner vanligvis tre timer før kamp, og er åpen for alle som går på Stadion. Det jobbes også med å få på plass en ny pub i SPV-tribunen. 

Visste du at... Du er sikret billetter til en eventuell cupfinale med partoutkort? Det blir ingen cupfinale i år, men de første rundene i NM for 2022/23 skal spilles i løpet av året. 

Annonse fra Eliteserien: