Dårlige tips sist - prøver igjen!

Branns Fantasy-ekspert Terje Bru Markhus fikk dårlig uttelling sist, men gjør et nytt forsøk!

Annonse:

Sist runde gikk ikke som planlagt, og selv om jeg mener det var et godt valg å ha Branns Veton Berisha som kaptein før «trygge» Magnus Wolff Eikrem, så gikk det ikke min vei. Men det ble ikke store forskjellene da Eikrem kun fikk ett poeng mer. 

«Vinnerne» sist runde var dem som hadde Bodø/Glimts Amor Layouni på laget. Den svenske kantspilleren fikk hele 21 poeng.

Jeg har to gratis bytter til denne runden og kommer trolig til å bruke begge. Kristoffer Haraldseid (Molde), Amor Layouni (Bodø/Glimt) og en keeper som kan rotere med Kristiansunds Sean McDermott står øverst på ønskelisten. To av disse er trolig på laget mitt før lørdag klokken 17.00.

Kapteinsvalg:

Magnus Wolff Eikrem/Ohi Omoijuanfo (Molde hjemme mot Mjøndalen): Eikrem og Ohi kommer til å bli valgt som kaptein av veldig mange denne runden. Jeg kommer også til å gå for en av disse, og det blir trolig Eikrem.

Molde er ekstremt sterke hjemme og det vil nesten overraske om de ikke scorer minimum tre mål.

Andre muligheter: Om du er av den oppfatning at Mjøndalen kan skape problemer i Molde, så ville jeg gått for Mustafa Abdellaoue fra Strømsgodset (spiller hjemme mot Viking) eller Jørgen Strand Larsen fra Sarpsborg 08 (spiller hjemme mot KBK).

Brann møter altså Stabæk borte. Kampen spilles søndag klokken 20.00.

Slik var laget sist uke:

fantasy sist gang

 

Annonse fra Eliteserien: