Dansk midtstopper klar for Brann

Andreas Skovgaard (24) har signert en avtale med Brann som gjelder ut 2024. Midtstopperen er allerede på plass i Alicante med sine nye lagkamerater.

Annonse:

– Jeg er utrolig glad for å ha signert for Brann. Det er en stor klubb, og jeg har signert en lang kontrakt fordi jeg har stor på prosjektet som er i gang her. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Skovgaard til brann.no.  

Skovgaard møtte på hotellet der Brann overnattet i København lørdag kveld. Der tok han den medisinske testen, før kontrakten ble undertegnet. Søndag morgen satte han seg på flyet til Alicante for å være med på Branns treningsleir.

24-åringen er midtstopper, venstrebent og har spilte sist for svenske Örebro. Han også spilt for FC Nordsjælland og nederlandske Heerenveen. På landslagsnivå har han kamper for U19, U20 og U21.

– Andreas er en meget ballsikker midtstopper, som er teknisk god og setter sin ære i å forsvare målet. Han er relativt ung, men har god erfaring fra spill i Danmark, Nederland og Sverige, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Annonse fra Eliteserien: