BB230422VG142

Nå starter billettsalget til cupfinalen

I løpet av fredag 5. mai får alle som er prioritert muligheten til å kjøpe billetter til cupfinalen en e-post om hvordan man kan skaffe seg billett. E-poster blir sendt ut klokken 20.00 fredag kveld.

Annonse:

Les informasjonen under nøye og grundig. Les den gjerne flere ganger og les igjen!

Med cupfinale og 16. mai på under en uke så drukner vi i henvendelser. Vi klarer ikke å svare alle akkurat nå - så vær tålmodig og spør en tjommi om hjelp skulle det være noe.

Alle med partoutkort er prioritert. Deretter medlemmer i Brann, og medlemmer i Bataljonen etter ansiennitet. 

Alle får én kode! Har du 1 partoutkort kan du kjøpe 1 billett. Har du flere partoutkort kan du kjøpe flere samlet. Du må ikke kjøpe en og en slik som tidligere informert.

Merk at det vil stå at salget til kampen ikke er åpnet, men det gjelder kun billettene for det åpne salget 8. mai. 

Hvor skal du stå og hvor skal du sitte?

Vi har fått tildelt BENDIT-SVINGEN. Den skal farges rød og vi skal lage en stemning ingen har gjort før! Skal du koke helt vilt under cupfinalen så kjøper du på nedre del. Bataljonen har laget en flott oversikt som ser slik ut: Anbefaler dere alle å lese hva de skriver her.

Tribunekart-Ullevaal-cupfinale-2023.jpg

Pass på at du ikke kjøper billetter til en onkel med krykker på nedre del. Trenger du å sitte litt mellom slagene så velger du litt ut på siden eller øvre del.

Del 1 i prosessen

E-poster sendes ut i løpet av fredag. Det er nok til alle som er prioritert så ikke fortvil. Vi har hatt en tung administrativ jobb så det er ikke sikkert alle e-postadresser er riktige eller at alle kommer frem. Du vet hvordan det er med dette datagreiene.

Fyll ut dette skjemaet hvis ikke du har mottatt e-post med koder etter klokken 22.00 fredag 5. mai. Vi klarer ikke å svare alle på e-post eller telefon akkurat nå.
Er du medlem i Brann eller Bataljonen og ikke har fått koder tilsendt så er du ikke blitt prioritert.

  1. Sett deg ned foran PC-skjermen, pust dypt et par ganger og gjør deg klar.
  2. I e-posten som kommer i løpet av dagen i dag så får du en lang kode. Den kan f.eks se slik ut: XXX M12S 45HG XYZ1
  3. Klipp ut den tilsendte koden og gå til https://billett.fotball.no/
  4. Oppe på denne siden - over oversikten over billetter - er det et lite felt hvor det står CODE. Det er ikke veldig lett å få øye på.
  5. Lim inn koden her:
code cupfinale.png

 

Del 2 i prosessen

Nå er det på tide å ta et blikk igjen på hvor du skal sitte. Skal du koke som du aldri har koket før og være med på å skape en ellevill stemning så velger du NEDRE DEL av Bendit-svingen. Øverst i denne saken har vi forklart hvordan vi ønsker at man velger billetter. Du tar ikke med deg ungene og oldemor midt inn i mengden bak mål og forventer at du får sitte i ro.

  1. Pust dypt igjen og se over setekartet, eller salkartet som de kaller det i Oslo. Du kan bestille frem til mandag 8. mai kl. 12.00
  2. De som er vant med vårt billettsystem vil se at dette er annerledes. Du kan f.eks måtte zoome både inn og ut noen ganger for å finne feltet du ønsker.
  3. Har du ett partoutkort vil du kunne kjøpe en billett. Har du 10 kan du kjøpe 10 osv. Det er bare en billettkategori. Ikke barn, honnør osv.
  4. Har du partoutkort på Store Stå får du automagisk valget på kokefeltet.
  5. Velg felt og sete og betal! 
  6. Spol frem til 20. mai!

Rullestol og ledsagere

Ønsker du rullestolplass så søker du via dette skjemaet.

Merk at det er 1+1. Altså rullestol + ledsager, og man kan ikke kjøpe flere i nærheten. De må i så fall kjøpes ved å følge prosessen under her.

Alle med ledsagerpartoutkort må kjøpe billetter også til ledsager. Du kan fylle ut dette skjemaet senere for å få den refundert.

Åpent salg

De billettene som ikke hentes ut av de som er prioritert vil fordeles delvis i et åpent salg og delvis til medlemmer av Brann og Bataljonen som ikke ble prioritert i første omgang.

Dette kommer det mer info om i midten av neste uke.

Annonse fra Eliteserien: