Crummer: – Godt å endelig bli belønnet

På lørdag løsnet det endelig for den australske spissen, Larissa Crummer, som fikk sin første scoring for Brann da hun sendte bergenserne opp i ledelsen mot Røa. 

Annonse:
  • Foto: Bjørn Erik Nesse, Digitalsport

– Jeg er veldig glad for å endelig notere meg på scoringslisten. Vi som lag har jobbet veldig hardt, så det er godt å endelig bli belønnet, sier hun. 

Med nyåpnet scoringskonto noterte hun seg ikke bare for én scoring, men to, i det som ble en målfest på Stemmemyren. Brann stakk av med 5–2-seieren og fikk en deilig revansje over Røa, som de for bare tre uker siden tapte 1–2 mot. 

– Vi har jobbet hardt med Knut på våre svakheter på trening. Treningen har vært utfordrende, men også gøy. Jeg tror alle endelig har begynt å føle at vi får sterkere relasjoner på banen, sier Crummer. 

27-åringen kom til Norge og signerte for Brann i slutten av mars, og på lørdag fikk hun virkelig føle på ekte Bergensvær.

– Jeg elsker det virkelig her så langt. Brann har vært så gode på å hjelpe meg på plass, og supporterne er helt fantastiske. Jeg tror den største utfordringen har vært å tilpasse meg kulden, og ikke minst alt regnet, sier hun. 

Allerede på onsdag skal Brann ut i aksjon igjen. Da venter Fyllingsdalen i 2. runde av NM. Ta turen til Varden Amfi og se kampen som har avspark kl. 18.00. 

Annonse fra Eliteserien: