Crone klar for Brann

Høyrebacken Svenn Crone (26) har signert for Brann. Han kommer fra danske Lyngby.

Annonse:

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å spille for Brann. Jeg har spilt med Vegard Leikvoll Moberg i Silkeborg, og da jeg hørte Brann var interessert snakket jeg med han. Alle jeg har snakket med om Brann og Bergen har gitt meg et utrolig godt inntrykk av både klubben og byen, og jeg gleder meg til å spille foran supporterne på Stadion, sier Crone til brann.no.

26-åringen gjennomgikk den medisinske testen i København lørdag kveld. Søndag ettermiddag var alle papirene underskrevet, og Crones avtale med Brann er bekreftet. Han har skrevet kontrakt ut 2024.

Crone kommer til Brann fra Lyngby, og har tidligere spilt for Brøndby og Silkeborg. Han har også landskamper for alle aldersbestemte landslag fra U16-U20.

– Svenn er i sin beste fotballalder. Han innehar stor løpskapasitet, er klok og en skikkelig lagspiller. Han har også god erfaring fra den danske Superligaen, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Crone ble ikke med Brann-laget fra København til treningsleiren i Alicante søndag. Han vil komme nedover på et senere tidspunkt.

Annonse fra Eliteserien: