Champions League-drakt brukt mot Barcelona kan bli din

Draktene brukt i kampen mot Barcelona torsdag kveld legges ut på auksjonsnettsiden matchwornshirt.com. Det samme gjør draktene herrene bruker i seriepremieren mot Tromsø.

Annonse:

Brann inngikk i fjor et samarbeid med MatchWornShirt hvor de skal auksjonere bort drakter fra utvalgte kamper de kommende årene. 

Overskuddet fra auksjonene vil gå til Brann sine samfunns- og bærekraftsprosjekter som du kan lese mer om her.

Bortedraktene mot Barcelona først ut

Først ut i år er altså den historiske bortekampen mot Barcelona 28. mars. Bare noen dager senere starter årets første auksjon for herrene borte mot Tromsø 1. april.

Grunnene til at Brann velger å samarbeide med MatchWornShirt er flere. De er ledende innen sitt felt og behandler draktene, fjerner DNA og autentiserer de m.m. I tillegg når de ut til et internasjonalt marked slik at Brann er representert på sidene sammen med de største klubbene i verden.

Teknologien de benytter for å forsikre kundene sine om at draktene er ekte er helt unik. Med en egen NFC-brikke på drakten kan du verifisere drakten din ved å bruke mobiltelefonen. 

Les mer om det her.

Stor interesse fra utlandet

Draktene det var mest interesse rundt i fjor var Signe Gaupset og Rakel Engesvik sine kampbrukte drakter mot Lyon. En nordmann stakk av med Gaupset sin, og en japaner hadde høyeste bud på Engesviks drakt. I tillegg var det en fornøyd amerikaner som sikret seg Bård Finnes drakt mot Bodø Glimt med et høyt bud.

Merk at for land utenfor EU, som Norge, så kommer det frakt og toll i tillegg til prisen. Det er selvfølgelig kjedelig for en fra f.eks Radøy, men ved å velge verdens ledende nettside for draktsamlere så sikrer vi at draktene ivaretar sin eksklusivitet og at man kan bevise at dette er ekte vare også om 50 år. 

Auksjonen starter ved kampstart, så følg med her.

 

 

Annonse fra Eliteserien: