Bursdagskamp med viktige poeng i potten

På søndag fyller Brann 113 år, og skal spille hjemmekamp 26. september for første gang siden 2004. Nå kan også 50% av Stadions kapasitet benyttes.

Annonse:

OPPDATERT: 

Regjeringen har bestemt at gjenåpningen av Norge skjer fra lørdag klokken 16.00. Alt av koronarestriksjoner knyttet til arrangement forsvinner, og for Branns bursdagskamp mot Kristiansund på søndag klokken 18.00 betyr det følgende: 

  • Man trenger ikke koronatest, eller vise koronasertifikat for å komme inn. 
  • Kravet om et sete mellom tilskuerne er borte. 
  • Ståplassene på Store Stå vil endelig bli tatt i bruk igjen. Alle med billett på Frydenbø nedre felt B og felt C vil få en egen e-post med informasjon om dette. 
  • Kort oppsummert: Alt blir som før pandemien. 
  • Siden det er solgt og hentet ut billetter med ett sete mellom, vil ikke plassene mellom disse bli lagt ut for salg. Alle andre seter på Stadion vil være tilgjengelig. 

Med 11 kamper igjen å spille av årets sesong er hvert poeng livsviktig. På søndag klokken 18.00 kommer Kristiansund på besøk, og for første gang på 17 år skal Brann spille hjemmekamp på sin egen bursdag. 

Billetter til kampen kjøpes her!

Lettelser i koronarestriksjonene gjør at vi nå kan benytte 50% av Stadions kapasitet av sitteplasser. Det vil si at det er mulig med rundt 7500 supportere på kampen. Vårt største bursdagsønske er at så mange som mulig vil være med på å blåse Kristiansund av banen med trøkk fra tribunen. 

Markering av bursdagen

Før kampen vil Dræggens buekorps stå espalier utenfor Stadion. Dræggens buekorps bidrar tradisjonen tro alltid til en fantastisk ramme på 16. mai hvert år, og vi er veldig glade for at de vil være med å markere 113-årsdagen til Sportsklubben Brann på søndag. 

Det ryktes også at Bataljonen og BGG planlegger å markere bursdagen med tifo! 

Annonse fra Eliteserien: