BT-tribunen é tilbake

Bergens Tidende har kjøpt navnerettighetene til tribunen mot Ulriken på Stadion, og lanserer live-podcast under kampene med studio midt på tribunen.

Annonse:

– Vi har vært en trofast samarbeidspartner av Brann i veldig mange år, og vi er veldig glad for at BT-tribunen blir BT-tribunen igjen, sier sjefsredaktør i Bergens Tidende, Frøy Guldbrandsen. 

Tribunen som nå blir hetende BT-tribunen åpnet i 2006, og de ti første årene het den nettopp BT-tribunen. Siden 2017-sesongen og ut 2022 gikk tribunen under navnet «BOB-tribunen», men i 2023 gjør BT-tribunen comeback. 

Livepod fra tribunen

Til seriestarten mot Haugesund, mandag 10. april, vil tribunen ha BTs logo, men også logoen til BTs Brann-podcast Ballspark. 

Midt på tribunen, like bak målet, skal det settes opp et åpent Ballspark-studio som skal brukes til live-podcaster under Branns hjemmekamper. Ballspark har gjennom sesongoppkjøring sendt live-podcaster på bt.no under Branns kamper, både i treningskampene og i cupen. 

Nå skal de prøve nysatsingen under seriekampene fra Stadion. 

– Det er med skrekkblandet fryd at vi lanserer vårt konsept med livepod fra Branns seriekamper. Vi håper inderlig det faller i smak og det å få sitte midt blant våre lyttere, lesere og seere og preike om Brann, setter en ekstra spiss på det hele. Jeg gleder meg enormt til akkurat det. Da er vi hjemme, liksom, sier BT-kommentator og Ballspark-medlem Anders Pamer. 

2-for-1

I tillegg vil BTs abonnenter fremdeles få tilbud om billetter til 2-for-1 på BT-tribunen, som gjelder til alle seriekampene på Stadion gjennom sesongen. 

– Vi er utrolig godt fornøyd med å ha BT tilbake som tribunepartner. De har vært med Brann gjennom tykt og tynt i mange år, og vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet. Det er også første gang noen norsk klubb bygger et lite studio midt blant supporterne, så vi er veldig spent på mottakelsen av dette. BT har alltid vært tett på Brann, nå blir de enda tettere på supporterne også, sier kommersiell leder i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Annonse fra Eliteserien: