Breddetilbud: Spill kamp i pausen på Stadion!

I pausen i kampen mellom Brann og Odd, fredag 8. november, arrangerer en ekstra kamp på banen. Bruk promokoden «bredde2019» for å delta.

Annonse:

SK Brann inviterer alle lag og foreninger til «Breddeklubbenes kamp» Brann - Odd for kun 80,- for barn og 160,- for voksne pr billett. 

Kampen spilles fredag 8. november klokken 19.00, et tidspunkt som skal passe for store og små. Billettene er tilgjengelige helt frem til kampstart, men de beste plassene går først og det er kun 500 billetter til denne prisen. 

Alle breddeklubber, lag og foreninger som benytter seg av tilbudet har muligheten til å vinne flott premier. Disse er: 

  • Spill kamp inne på gresset i pausen. I pausen av kampen arrangerer vi en fotballkamp på små mål i midtsirkelen. En unik mulighet til å få spille på Brann Stadion! 
  • Flagge rundt banen under innmarsj. På hver hjemmekamp står det barn og voksne rundt banen som holder oppe et Brann-flagg. Vi trekker et lag/forening som får denne muligheten mot Odd. 
  • Vinn 20 partourkort. Ta med deg hele klubben og blant alle som kjøper billetter med promokoden «bredde2019» trekker vi ut 20 partourkort for kommende sesong. 

Bruk promokoden: «bredde2019» når du kjøper billetter her, eller send e-post til [email protected]

Breddetilbud sesongens tre siste Copy 2

 

Annonse fra Eliteserien: