Brannturnéen kommer til Os

Neste stopp på Brannturnéen er Os onsdag 28. august klokken 17.30. Bli med!

Annonse:

Onsdag 28. august skal Brann til Os for å møte store og små supportere. Sammen med våre partnere, Bergen Fiber, Tide og Fløyen, har vi satt sammen et spennende program. Arrangementet varer fra 17.30-19.45 og det er gratis å delta for alle.


Dette skjer:


Spille fotball og møte Brann-spillere

Fotball er gøy! Klarer man å drible en av dem som spiller på Brann, eller kanskje lære de noen nye triks? Aktivitetene blir fordelt på stasjoner, med Brann-spillere som instruktører. Apropos triks, hva med å lære noen detaljer av Sondre Aksnes aka Sondrefreestyle, en av Norges fremste ballkunstnere?

Stands og konkurranser

Her blir det mye moro. Brannturnèen sine partnere sørger for aktiviteter og underholdning innimellom all fotballspillingen. Hvem treffer blink Bulls eye på fotballdart? Konkurranser med gode premier er alltid gøy! For å sørge for at man er helt klar til seriestart blir det også salg av supporterartikler gjennom Brannbutikken. 

Gullbrann è med

Du har nok sikkert sett ham, maskoten over alle maskoter, selveste Gullbrann! Han gleder seg virkelig til å bli med, og elsker å møte nye mennesker!  

Selfies og high fives er blant hans favoritter, og se ikke bort fra at han har med seg en kompis!

Foredrag - MOT

Organisasjonen MOT sitt oppdrag er å utvikle unges robusthet, og mot er nøkkelen til å skape et varmere og tryggere samfunn. Brann har vært ambassadører for MOT siden oppstarten, og er stolte av å kunne bidra til å forsterke MOT sin visjon. På Brannturnèen holder gjengen fra MOT et engasjerende foredrag sammen med noen av Brann-spillerne!

Foredrag - Brann-Akademiet

Talentutvikling er spennende. Hvordan jobber man i Brann sin egen utviklingsavdeling, og hva skal egentlig til for å bli en del av klubbens talentsatsing? Møt Hassan El Fakiri og Tarjei Mork Øren og få innsikt i Brann-Akademiet. Passer godt for trenere, ledere, unge spillere og foreldre.

Kampdag på Brann Stadion

Alle som er til stede på arrangementet får muligheten til å kjøpe «Brannturnè-billetten». Dette er en rabattert billett til Brann sin kanskje største hjemmekamp, Brann - Haugesund 21. september, og som samler hele regionen på et felt på familietribunen. Her gjelder det å lage lyd!



Annonse fra Eliteserien: