Brannbussen gjør comeback!

I samarbeid med Tide vil kampbussen gjøre comeback i løpet av 2021. Første kamp den går til blir mot Stabæk, søndag 17. oktober.

Annonse:
  • Toppbilde: Tide har fått Norges første elektriske turbuss til Bergen, så nå kan man kjøre nullutslipp til Stadion.

Husker du kampbussen til Stadion? Fra 90-tallet og til ut på 2000-tallet gikk det busser fra flere steder i Bergen og omegn til Stadion på kampdag. Etter noen års pause vil bussene gjøre comeback i 2021! 

– Det er mange Brann-tilhengere i de ulike bydelene som har etterspurt kampbussen i lang tid, og vi ser virkelig frem til å gjeninnføre dem i løpet av året, sier konsernsjef i Tide, Roger Harkestad. 

  • Oppdatering, oktober 2021: Med fjerningen av koronarestriksjonene vil bussen være i drift fra kampen mot Stabæk, søndag 17. oktober og ut sesongen. Mer info om hvor den går fra og når, kommer senere. Billetter til kampen er allerede ute for salg.

Stopp ved Stadion

Kampbussene til Tide har tidligere fraktet tusenvis av Brann-supportere i alle aldre til og fra kamper på Stadion. Målet er at de i fremtiden skal gjøre akkurat det samme på en kollektiv, effektiv og miljøvennlig måte.

– Vi gleder oss veldig til å få kampbussene tilbake. Dette er noe supporterne har etterspurt i lang tid. Det er ikke satt en oppstartsdato ennå på grunn av koronapandemien, men vi håper å være i gang utpå høsten, sier leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann, Therese Andvik Rygg. 

Hvor bussene skal gå fra er ennå ikke bestemt, men stoppestedet er avklart. Det blir ved Proffen gatekjøkken, som ligger like oppenfor Stadion. Der vil bussene kjøre til før kamp, og hjemreise blir også derfra. 

Forlenger avtalen

Tide har vært en av Branns sine partnere siden forrige årtusen. I tillegg til å gjeninnføre kampbussen, blir Tide sin logo fremdeles å finne på sokkene til Brann-spillerne i årene fremover. 

– Tide er stolt over å videreføre vårt langsiktige samarbeid med Brann. Vi opplever å få mange positive effekter ut av dette samarbeidet, og koblingen til en så sterk og god Bergens-merkevare som Brann er, er viktig for oss som et selskap med hovedkontor og lang historisk forankring i Bergen, sier Harkestad i Tide. 

Og legger til flere positive sider av samarbeidet med Brann: 

– Vi har svært mange ansatte som er engasjert i Brann, og deler av sponsoratet benyttes til billetter for ansatte. Brann tilbyr også en arena for samarbeid, utvikling og kompetanseheving gjennom Kremmerplassen, der vi treffer andre bedrifter med hjerte i Brann.

Mer informasjon om når, fra hvor og avreisetidspunkter for kampbussen vil komme når det åpner seg opp for mer enn 3000 tilskuere på Stadion. 

Annonse fra Eliteserien: