Brann ute av cupen

Tapte 4-0 mot Ranheim i den 4. cuprunden.

Se sammendraget i videovinduet over.

0-4-tap borte mot Ranheim betyr dessverre at Brann er ute av årets NM. Det var en intens åpning og begge lagene presset på, men det var Ranheims Magnus Blakstad som sendte vertene i ledelsen først. Etter det tok hjemmelaget mer og mer over kampen.

På slutten av 1. omgang kommer Brann mer inn i spillet igjen og får sin største sjanse. Ruben Yttergård Jenssen vinner ballen og sender den til Berisha som banker den i stolpen. Lagene gikk til garderoben på stillingen 1-0.

Brann kom best i gang i 2. omgang, men det skulle dessverre ikke holde. Ranheim var best denne gangen, og fikk med seg ytterligere tre mål før kampen var over.

Mot slutten av kampen jaget Brann redusering og byttet inn Daouda Bamba og Fredrik Haugen, men til ingen nytte. Ranheim vinner fortjent over Brann på Extra Arena.

Ranheim - Brann 4-0 (1-0)

NM fotball. 4. runde. Extra Arena. 1250 tilskuere. Dommer: Trygve Kjensli, Nesodden IF. Gult kort: Michael Karlsen, Ranheim. Taijo Teniste, Brann.

1-0: Magnus Blakstad (12)
2-0: Mads Reginiussen (50)
3-0: Ola Solbakken (59)
4-0: Blakstad (65).

Ranheim (4-3-3): Even Barli - Torbjørn Heggem, Ivar Erlien Furu, Øyvind Alseth, Aleksander Foosnæs - Magnus Blakstad (Sondre Sørløkk fra 75.), Mads Reginiussen, Eirik Dønnem - Michael Karlsen (Ivar Rønning fra 54.), Erik Tønne (Øyvind Storflor fra 83.), Ola Solbakken.

Brann (4-3-3): Eirik Holmen Johansen - Taijo Teniste, Vito Wormgoor, Bismar Acosta, Thomas Grøgaard - Kristoffer Løkberg (Fredrik Haugen fra 66.), Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand - Gilbert Koomson (Daouda Bamba fra 66.), Veton Berisha (Kristoffer Barmen fra 78.), Gilli Rólantsson.