Uavgjort i sesongavslutningen

Brann ledet to ganger, men det ble 2-2 i kampen mot Tromsø.

SLUTT: Det ender 2-2 tross mange Brann-sjanser.

90 + 2. min: Ulrik Yttergård Jensen får gult kort. Frispart til Brann. Haugen legger inn i feltet. Larsen skyter utenfor.

90 + 1. min: Kongshavn redder Orlovs heading på streken!

90. min: Bildøy og Brann angriper langs venstrekant. Tromsø må gi til corner.

88. min: Orlov får frispark mot seg i duell med Kongshavn. f

86. min: Haugen legger på første stolpe, Orlov header rett utenfor. Stor sjanse!

85. min: Haugen legger inn fra venstre. Tromsø rydder til corner.

82. min: Ny corner til Tromsø, den blir farlig, men avslutningen går over mål.

80. min: Gult kort til Jonas Grønner.

78. min: Fredrik Haugen forsøker seg med et skudd med venstre fra sekstenmeteren, men skuddet går over.

76. min: Tromsø angriper. Får en corner. Acosta header unna, men Magnus Andersen fyrer inn returen til 2-2. Markus Pettersen redder nesten.

71. min: Marius Bildøy kommer inn til sin debut. Ut går Ludcinio Marengo.

68. min: Markus Pettersen gjør en god redning etter skudd fra Lehne Olsen, som likevel blir avblåst for offside.

64. min: Jakob Orlov og Amin Nouri kommer inn for Torgeir Børven og Ruben Kristiansen.

61. min: Mikael Norø Ingebrigtsen kommer inn for Runar Espejord hos Tromsø.

60. min: Tromsø spiller i bakrom, men Pettersen er kald og snapper ballen igjen.

56. min: Larsen blir tatt ca 30 meter fra mål. Haugen legger inn i feltet. Peter Orry Larsen tar et slags skorpionspark og fører Brann opp i 2-1! For mål! Fin heading inn i feltet av Ruben Kristiansen i forkant.

51. min: Tromsø med omgangens første corner. Gamst Pedersen legger inn, Brann klarerer, men Tromsø får ballen igjen.

47. min: Børven finner Larsen i feltet, men c-momentet lykkes ikke for "Orry".

Pause Brann - Tromsø 1-1: Brann tok en tidlig ledelse og kunne ledet mer før Tromsø scorer på sitt første skudd på mål rett før hvilen. Husk å stem på Branns beste spiller i kampen her: http://j.mp/2BdwkGza

45. min: Kent-Are Antonsen reduserer for Tromsø med et knallhardt skudd fra 15-16 meter. 1-1 nå.

43. min: Kongshavn med god redning ettert skudd fra Marengo. Corner til Brann. Grønner header mot mål, igjen redder Kongshavn.

42. min: Skaanes legger hardt inn fra høyre. Men Wangberg klarerer. Børven var klar der.

40. min: Brann nære på igjen! Peter Orry Larsen kommer i duell med Kongshavn, men ballen kommer seg ikke forbi sisteskansen.

Kampen har roet seg ned etter den heftige åpningen.

32. min: Fint Brann-spill, men også denne gangen er det offside. Sivert Heltne Nilsen spiller til Peter Orry Larsen som flikker videre. Torgeir Børven setter likevel ballen i mål når han er forbi keeper. Da er flagget allerede oppe.

29. min: Tromsø må bytte ut Magnar Ødegård og setter inn Jostein Gundersen.

27. min: Espejord tar ned en ball i bakrom, men nedtaket blir for dårlig og Pettersen kan slenge seg frem og snappe ballen.

25. min: Peter Orry Larsen har en ball i mål, men det blir avblåst for offside.

24. min: Igjen er Marengo god på venstresiden. Kommer seg forbi baken og får lagt inn, men for nær stolpen og rett i klypene på Kongshavn.

21. min: Kongshavn er god i feltet og henter ned et innlegg fra Marengo.

19. min: Skaanes jobber inn et dårlig mottak og skaffer en corner. Den blir ikke farlig, men Brann beholder ballen.

17. min: Markus Pettersen fint ute og snapper en ball i feltet.

13. min: Dobbeltsjanse! Først Skaanes, men da redder Kongshavn, så legger Skaanes til Børven, men da redder Yttergård Jensen på streken!

13. min: Markus Olsen Pettersen må i aksjon og slenger seg, men skuddet fra Tromsø går utenfor.

12. min: Brann med ny corner. Haugen slår inn. Det blir avblåst for dytting i feltet.

09. min: Torgeir Børven tar en klarering på volley fra sekstenmeteren. God redning fra Kongshavn til corner. Sivert Heltne Nilsen header såvidt utenfor! Stor sjanse.

08. min: Godt innlegg fra Skaanes fra høyre. Kongshavn må slenge seg utover for å avverge.

06. min: Marengo legger fint inn fra venstre, men Wangberg header unna.

02. min: Kasper Skaanes går nesten gjennom hele feltet, men finner ikke skuddmulighet. I stedet legger han til Ludcinio Marengo som skyter via keeper i mål til hans første Brann-mål! 1-0!

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen for Brann, som angriper mot Store Stå og Frydenbø i 1. omgang.

Alex Horwath, Jakob Orlov og Amin Nouri blir takket for sin innsats nå før avspark.

Det er to grader, svak vind og delvis skyet nå før avspark.

* Jakob Orlov kan få sin kamp nummer 100 for Brann hvis han gjør innhopp i denne kampen.

* Markus Olsen Pettersen gjør sin offisielle Brann-debut i denne kampen.

* Normann Misje Roman gjør sin offisielle Brann-debut i denne kampen hvis han gjør innhopp i denne kampen.

* Fredrik Haugen og Morten Gamst Pedersen ligger på delt 1. plass på assist-listen i Eliteserien med 10 målgivende hver.

2-2: Magnus Andersen (76.)

30. serierunde Eliteserien. Brann Stadion. 9941 tilskuere. Dommer: Svein Oddvar Moen, SK Haugar. Gult kort: Jonas Grønner, Brann og Ulrik Yttergård Jensen, Tromsø.

Brann (4-3-3): Markus Olsen Pettersen - Vidar Arí Jonsson, Jonas Grønner, Bismar Acosta (k), Ruben Kristiansen (Amin Nouri fra 65.) - Peter Orry Larsen, Sivert Heltne Nilsen, Fredrik Haugen - Kasper Skaanes, Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 65.), Ludcinio Marengo (Marius Bildøy fra 70.).

Tromsø (3-4-3): Gudmund Kongshavn - Magnar Ødegaard (Jostein Gundersen fra 29.), Simen Wangberg (k), Ulrik Yttergård Jenssen - Magnus Andersen - Kent-Are Antonsen, Morten Gamst Pedersen, Lasse Nilsen - Gjermund Åsen, Thomas Lehne Olsen, Runar Espejord (Mikael Norø Ingebrigtsen fra 61.).