Brann tok sin syvende strake seier i OBOS!

Brann vant 2-0 borte mot Grorud, og sikret dermed den syvende strake seieren i OBOS-ligaen!

Brann var nære på å ta ledelsen etter drøyt åtte minutter. Aune Heggebø la igjen til Bård Finne som klasket til fra distanse, men skuddet gikk i stolpen og ut.

Brann hadde ballen mest i starten, men Grorud var ivrige på å kontre og skapte flere halvsjanser.

Men det var Brann som skulle ta ledelsen. Aune Heggebø ble spilt gjennom i bakrom, tok med seg ballen, rundet keeper og satte ballen kontant i mål. 1–0 til Brann etter 30 minutter.

Brann var nære å doble ledelsen like før pause, men skuddet fra Finne gikk på innsiden av stolpen, langs linjen og ut. Dermed sto det 1–0 til pause.

Etter hvilen fortsatte Brann å ha ballen mest og sto med hele laget godt inne på Groruds banehalvdel. Det resulterte i flere sjanser.  På overtid fikk Brann sin andre scoring. Et frispark fra Mathias Rasmussen ble kriget inn i mål fra Sivert Heltne Nilsen. Dermed ble det 2-0 til Brann, og den syvende strake seieren i OBOS-ligaen var et faktum!

Nå har Brann to hjemmekamper på rad. Først mot Fredrikstad i cupen, torsdag 30. juni klokken 18.00. Neste seriekamp er hjemme mot Bryne, mandag 4. juli klokken 18.00, og på kampene i juli får du tre kamper til prisen av to.

Grorud–Brann 0–2 (0–1)

0–1: Aune Heggebø (30.)
0-2: Sivert Heltne Nilsen (90.)

OBOS-ligaen, runde 11. Grorud Kunstgress. Tilskuere: 1741. Dommer: Tom Harald Hagen, Brandval IL. Gult kort: Bjørn Martin Kristensen, Fredrik Karlsen Pedersen, Grorud. Aune Heggebø, Brann.

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Frederik Børsting (Felix Horn Myhre fra 74.) - Bård Finne (Ole Didrik Blomberg fra 57.), Aune Heggebø (Isak Hjorteseth fra 90.), Niklas Castro (Kasper Skaanes fra 57.).