Det løsnet mot Molde

Etter en litt treg start på kampen tok Brann fyr i 2. omgang!

SLUTT: Brann vinner hele 4-1 mot Molde og er tilbake på vinnersporet!

90 + 1. min: Skålevik kommer til avslutning, men skuddet går til side for mål.

90. min: Steffen Lie Skålevik kommer inn for Daniel Braaten.

89. min: Tobias Svendsen skyter over.

88. min: For et løp Daniel Braaten tar! Nouri finner den sterke mannen på bakerste stolpe. Braaten setter inn 4-1!

87. min: Brann prøver å holde unna nå. Molde setter inn sluttspurten.

85. min: Acosta klarer å holde en ball inne og lobber inn til Orlov som header kontant i mål bak Linde til 3-1.

84. min: Molde bytter. Knut Olav Rindarøy går ut. Inn kommer Ottar Magnus Karlsson.

81. min: Molde får corner til Brann-spillernes store protester. Orlov header unna. Rindarøy prøver å finne Aursnes på venstresiden, men ballen går ut over dødlinjen.

77. min: God sjanse! Orlov kommer inn i feltet, men velger å legge inn til Skaanes som vender opp og får avsluttet. Igjen er Linde god.

75. min: Kasper Skaanes kommer inn for Gilli Rólantsson.

75. min: Orlov blir spilt fri og kommer alene mot keeper. Linde redder mesterlig på avslutningen.

73. min: Nouri legger inn fra høyre. Gilli tar ballen fint ned og  legger tilbake til Barmen som skyter fra 16-17 meter, men rett på keeper.

72. min: Molde bytter. Sander Svendsen går ut. Tobias Hammer Svendsen kommer inn.

71. min: Ruben Kristiansen får et dårlig mottak og må gi til corner til Molde. Hestad legger inn lavt,  men ballen går gjennom hele feltet og over streken.

69. min:  Jakob Orlov kaster seg frem på et langt innkast fra Gilli, men Linde er halvsekundet først på ballen.

67. min: Molde tar ut Ssewankambo og setter inn Thomas Amang.

65. min: Haugen prøver å spille over Moldes forsvar til Orlov. Ingen samsvar mellom pasning og bevegelse der.

64. min: Skummel corner som Piotr må slenge seg frem og boks ut.

63. min: Svendsen fikk seg en smell i feltet etter duell med Acosta. Brustad vinner en corner på neste situasjon.

61. min: Nouri legger inn fra høyre. Orlov slenger seg frem og får nesten treff på ballen.

60. min: Molde avslutter fra 17 meter. Rett på Piotr.

58. min: Jonas Grønner treffer godt på et innlegg fra venstre og ser ballen gå forbi Linde i Molde-buret til 2-1!

57. min: Brann kontrer, men bruker litt for lang tid.

* 10.227 solgte billetter til dagens kamp.

55. min: Orlov blir tatt på vei fremover. Brann får frispark. Haugen legger inn. Brann får til en heading, men blir avblåst for offside.

49. min: Kristoffer Barmen får gult kort etter en sein takling på Sander Svendsen.

48. min: Sivert vil ha frispark. Får det ikke. Molde kommer seg nesten gjennom, men Grønner får klarert.

46. min: Jakob Orlov kommer inn for Torgeir Børven nå til starten av 2. omgang. Sigurdarson tar avspark.

PAUSE: Ikke ufortjent at Molde går til pause på stillingen 1-1. Bortelaget har vært hakket bedre enn Brann så langt. Hjemmelaget må være mer oppfinnsomme om det skal bli tre poeng i denne kampen.

45 + 2. min: Ruben Kristiansen lager frispark langs Moldes høyrekant. Molde header over.

43. min: Svendsen får lagt inn lavt fra venstre. Fredrik Brustad er på plass foran mål og scorer fra kloss hold. 1-1.

40. min: Haugens corner blir klarert. Ruben Kristiansen smeller til på volley. Ballen fyker ned i hjørnet! 1-0 til Brann.

39. min: Nouri setter fart på høyresiden. Skaffer Brann en corner.

* Mange dueller. Lite finspill nå. Brann må slå bakover.

32. min: Applaus fra publikum. Brann får frispark. Haugen slår innlegget. Braaten får kun en liten stuss på ballen, som går utenfor mål.

30. min: Enda et frispark til Molde. Nå begynner publikum å bli misfornøyd med pipeblåseren. Hestad slår inn igjen. Barmen header unna. Hestad smeller til på klareringen, men treffer ikke skikkelig og bommer totalt på mål.

29. min: Molde får frispark rett utenfor midtsirkelen på Branns halvdel. Hestad slår inn i feltet, men Brann får ryddet unna.

28. min: Piotr gjør en god redning på Gabrielsens heading, men det er uansett vinket for offside.

28. min: Braaten vil ha ballen. Først takler han, deretter kriger han. Men får frispark mot seg.

27. min: Molde slår en lang ball inn i feltet. Grønner hindrer Brustad til å få til en skikkelig heading. Piotr redder greit.

24. min: Braaten får ballen i feltet og må vende rundt med ballen. Slår inn igjen til Barmen som prøver å avslutte med hælen. Avslutningen blir for svak.

23. min: Kampens første corner går til hjemmelaget. Haugen legger inn mot første stolpe hvor Braaten stusser ballen farlig nær mål, men den går forbi lengste stolpe.

21. min: Sander Svendsen prøver på et skudd i det han snur seg på 18-19 meters hold. Det er et vanskelig c-moment han ikke lykkes med. Ballen går høyt over mål.

19. min: Remmer legger inn fra høyre. Ballen når nesten frem til Sigurdarson, men Brann får klarert til kast.

16. min: Ssewankambo river ned Braaten. Haugen klar for frispark fra venstrekanten. Barmen får til en heading mot mål som Linde plukker enkelt.

14. min: Ruben Kristiansen og Fredrik Aursnes blir liggende nede etter en duell. Begge hinker av banen.

13. min: Acosta mister ballen til Brustad, som går mot mål. Heldigvis henter Acosta inn igjen Brustad og får taklet i skuddøyeblikket.

12. min: Bjørn Bergmann Sigurdarsson tror han er alene gjennom mot Piotr, men assistentdommeren vinker med flagget for offside.

09. min: Gilli skyter fra 17 meter, men skuddet blir blokkert.

07. min: Knut Olav Rindarøy kommer ned langs venstrekanten og slår lavt tilbake i feltet. Molde får avsluttet, men Brann blokkerer.

05. min: Brann presser høyt og snapper ballen, men blir avblåst i neste trekk da Børven kommer fra offside.

04. min: Molde prøver å finne åpninger, men blir stoppet.

02. min: Brann går i angrep med en gang. Daniel Braaten prøver å legge inn, men forsøket blir blokkert og spretter tilbake via hans egen fot til utspark for Linde i Molde-buret.

01. min: Fredrik Haugen sparker i gang kampen.

Brann angriper mot Frydebø-tribunen og Store Stå i 1. omgang.

Lagene hilser på hverandre. Acosta er dagens Brann-kaptein i Wormgoors skadefravær.

Det smådrypper fra skyene nå inn mot avspark. Lagene har gjort unna oppvarmingen og er i garderobene for siste pep-talk.

4-1: Daniel Braaten (87.)

8. serierunde i Eliteserien. Brann Stadion. 10.227 tilskuere. Dommer: Tore Hansen, Feda IL. Gult kort: Kristoffer Barmen, Brann.

Brann (4-3-3): Piotr Leciejewski - Amin Nouri, Jonas Grønner, Bismar Acosta (k), Ruben Kristiansen - Fredrik Haugen, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen - Daniel Braaten (Steffen Lie Skålevik fra 90.), Torgeir Børven (Jakob Orlov fra 46.), Gilli Rólantsson (Kasper Skaanes fra 75.).

Molde (4-4-2): Andreas Linde - Christoffer Remmer, Isak Ssewankambo (Thomas Amang fra 67.), Ruben Gabrielsen (k), Knut Olav Rindarøy (Ottar Magnus Karlsson fra 85.) - Stian Gregersen, Fredrik Aursnes, Sander Svendsen (Tobias Hammer Svendsen fra 72.) Eirik Hestad - Fredrik Brustad, Bjørn Bergmann Sigurdarson.