Brann-kapteinen forlenger kontrakten

Cecilie Redisch Kvamme har forlenget kontrakten med Brann til ut 2025.

Annonse:

Se intervju med Cecilie Redisch Kvamme i videovinduet over.

Bergenseren var ikke i tvil om at det er her hun vil være.

– Jeg elsker klubben, jeg elsker byen. Jeg hadde ikke noe ønske om å flytte på meg. Det er veldig tydelig at det er her jeg har lyst til å være, sier hun.

Kvamme spilte i Sandviken i 2019-sesongen, før hun dro til England og spilte for West Ham. Der ble hun i to sesonger før hun vendte tilbake til Sandviken, og siden har hun vært med på to seriegull og et cupgull. 

– Jeg tror ikke man kan sammenligne Brann med noen andre klubber i Norge. Brann og bergensere er noe for seg selv, og det er en helt fantastisk entusiasme og engasjement rundt klubben, sier hun.

I år har Brann hatt en tøff vårsesong med svingende resultater. På spørsmål om hvordan laget motiverer hverandre og ser fremover, svarer hun:

– Det er dette med å se utvikling, Vi vet jo hvor gode vi er, så må vi få utløst det potensiale. Det handler egentlig bare om å jobbe hardt på trening hver dag. 

Hun fortsetter:

– Jeg har veldig lyst å være med å bidra sånn at vi kan utvikle oss og komme opp på et høyere nivå igjen.

På lørdag spiller Brann sin siste kamp før VM-pausen i sommer borte mot Arna-Bjørnar, og her kan du kjøpe billetter til kampen. Da lagene møttes tidligere i vår, var det Arna-Bjørnar som stakk av med seieren.

Tror du det blir revansje?

– Ja, det tror jeg absolutt. Det er en veldig revansjelysten gjeng. Vi har lyst til å vise at vi er det beste laget, avslutter hun. 

Brann starter høstsesongen igjen med et smell på Brann Stadion den 26. august kl. 15.00 mot Lyn. Allerede nå kan du sikre deg billetter til kampen her.

Annonse fra Eliteserien: