Brann hadde de fleste sjansene, men klarte ikke å score

Det endte 0-0 i vestlandsderbyet hjemme mot Haugesund.

Se sammendraget fra kampen i videovinduet over.

Alt lå til rette for en fin kamp mellom Brann og Haugesund på Stadion. Dessverre ble publikum servert bedre vær enn fotball i Bergen denne kvelden.

I en upresis førsteomgang var det Brann som hadde de fleste og største sjansene. Men som nevnt er upresist ordet. De fleste avslutningene gikk enten ikke på mål eller så hadde Haugesund sin keeper god kontroll på ballen.

Nærmest mål var Berisha da han knallet til med en halvvolley. Treffet var bra, men Sandvik i Haugesund-målet fikk slått en retur som etterhvert endte i en corner til Brann. Deretter var det Koomson som fikk to på rappen. Det første forsøket går i nettveggen, mens han fem minutter før pause rett og slett bommet på ballen foran mål.

På overtid måtte Opdal i aksjon på et frispark. Grindheim lurte ballen forbi muren, men verdens beste keeper når helt ut i hjørnet og reddet til corner. Det stod 0-0 når dommeren blåste av til pause.

Til tross for flere situasjoner med kaos i begge boksene, ble det veldig lite action i andre omgang. Brann fikk en hel del cornere, men nærmet seg aldri en skikkelig avslutning på mål. Det ebbet til slutt ut i 0-0 og ett poeng til hvert av lagene.

Brann – Haugesund 0-0

Eliteserien fotball menn, 22. serierunde. Stadion, 10.129 tilskuere. Dommer: Rohit Saggi, Drafn. Gult kort: Ruben Y. Jenssen, Aune Heggebø, Brann. Mikkel Desler, Haugesund.

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Christian Eggen Rismark, Vito Wormgoor (Sander Marthinussen fra 86.), Ruben Kristiansen - Ruben Yttergård Jenssen, Bismar Acosta, Kristoffer Barmen - Gilbert Koomson, Aune Heggebø (Thomas Grøgaard fra 77.), Veton Berisha.

FK Haugesund (4-3-3): Helge Sandvik - Mikkel Desler, Douglas Bergqvist, Benjamin Hansen, Thore Pedersen - Christian Grindheim (Joakim Våge Nilsen fra 86.), Sondre Tronstad, Bruno Leite - Niklas Sandberg, Ibrahima Kone (Martin Samuelsen fra 60.), Kevin Krygård.