Brann feirer bursdag: 115kr billetten i 115 minutter

Brann fyller 115 år tirsdag 26. september. Bursdagen blir markert med hjemmekampen mot Tromsø søndag 24. september, og til den kampen selges alle billetter til 115 kroner i en begrenset periode.

Annonse:

Bursdag er stor stas. Også for Brann. Dessverre klaffer ikke årets Brann-bursdag med en kampdato, så det må markeres med hjemmekampen mot Tromsø som spilles to dager før. 

Brann vil komme med mer informasjon om ting som skjer før, under og etter kamp nærmere kampdatoen. 

Brann går en uhyre viktig høst i møte, der de ti siste kampene vil avgjøre om det kan bli nye Europa-eventyr. Neste hjemmekamp er mot Tromsø, som er ett av lagene Brann bør ta igjen på tabellen i løpet av den siste tredjedelen av sesongen. Med fulle tribuner og fullt kok blir det en intens avslutning på sesongen. 

115kr billetten i 115 minutter

For å feire bursdagen til Brann, foran et fullsatt Stadion, vil det slippes billetter til 115 kroner per billett for voksne og barn (der barnebilletten allerede ikke er billigere enn 115kr). 

Billettene slippes torsdag 7. september klokken 12.00 og er tilgjengelig i 115 minutter. For dem som ikke tar den matematikken i hodet, det blir da fra 12.00 til 13.55. 

Klokken 12.00 vil prisene her bli endret til 115kr.

Tilbudet gjelder alle tribuner, og så lenge det er billetter igjen. 

Få Tromsø-kampen gratis – fast plass ut sesongen

Vil du få med deg hele den dramatiske sesongavslutningen, og få Tromsø-kampen gratis? 

Da er det mulig å kjøpe partoutkort for de fire siste kampene til prisen av tre. Kjøp ditt partoutkort til sesonginnspurten her

Det gir deg alle fordelene som et vanlig partoutkort, og man får det samme setet til alle de siste kampene. Branns fire siste hjemmekamper i årets sesong er mot Tromsø, Molde, Odd og Bodø/Glimt. Billettene til alle disse kampene er i salg her.

Annonse fra Eliteserien: