16 mai 2017 Tove Lise Mossestad (36)

Brann får nytt billettsystem

Når salget av partoutkort starter i høst vil publikum få glede av et forbedret billettsystem.

Annonse:

Brann opplever økte forventninger til hva er billettsystem skal løse, både fra supportere og samarbeidspartnere. Etter en omfattende kartlegging der ulike leverandørene ble vurdert er det nå inngått avtale med bergenske TicketCo.  

Branns kommersielle leder Camilla Schutz trekker først og fremst frem teknologien som begrunnelse for valget.

- TicketCo er de som totalt sett leverer det vi mener er det beste for våre supportere. Et billettkjøp skal være enkelt, fra du sitter i sofaen hjemme og bestiller til du befinner deg på Stadion, sier hun.

Det nye billettsystemet vil gi publikum tilgang på billetter direkte på SMS. Systemet oppleves enkelt og brukervennlig. Det ligger blant annet spennende muligheter for å kunne pakketere, for eksempel billett og skjerf, eller flere kamper i én billett, for å nevne noe.

Hadde Brann som mål

Hos TicketCo er det glede over å ha signert en klubb av Branns størrelse. Det bekrefter CSO og TicketCo-gründer Carl-Erik Michalsen Moberg.

- Ett av de mest hårete målene vi satte oss da vi startet for fire år siden var at vi ville ha Brann som kunde før det var gått fem år. Nå er vi der, ett år før tiden. Det er rett og slett en drøm, sier Michalsen Moberg.

De fem neste årene skal TicketCo levere billett-teknologi og betalingsløsningene på Stadion. Avtalen er den hittil største som TicketCo har inngått.

- I løpet av avtaleperioden skal det spilles 75 seriekamper og et ukjent antall cupkamper på Stadion. Om vi legger dagens tilskuerantall på cirka 12.000 til grunn snakker vi om et sted mellom 900.000 og én million billetter, forteller TicketCo-sjefen.

Parallelt med forhandlingene med Brann har TicketCo sikret seg Haugesund og Sandefjord på kundelisten. Fra før var Sogndal og Viking inne, slik at status i dag er at fem av klubbene i Eliteserien vil benytte TicketCo fra neste sesong.

Brann-publikumets første møte med TicketCo vil være under fornyelsen av partoutkort inn mot 2018-sesongen som starter i høst.

Annonse fra Eliteserien: