BB230422VG112 (1)

Brann er nominert til gjev sponsorpris

24. april skal det deles ut priser i 13 kategorier, og Sportsklubben Brann er nominert i kategorien «Årets sponsorobjekt».

Annonse:
  • Foto: Vegard Grøtt/Bildbyrån.

Prisen deles ut på den årlige utdelingen i regi av Sponsor- og Eventforeningen (SEF). 

De mottok rekordmange caser i år, og nivået på arbeidet som gjøres er høyere enn noensinne. Juryen, som består av 26 dyktige bransjefolk, har nå nominert de bidragene som har utmerket seg, uttaler de på sine hjemmesider.

– Vi er veldig stolt over å bli nominert og har mange å takke for det arbeidet som er gjort i 2023. Supportere, medlemmer, bergenserne og våre partnere har omfavnet klubben det siste året og er med på å bidra til denne nominasjonen, sier Therese Andvik Rygg, som er leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Sportsklubben Brann.

SEF er bransjeforeningen for virksomheter som bruker sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy og for den økende interesse- og opplevelsesbransjen i Norge, og ble stiftet i 2001. 

I kategorien «Årets sponsorobjekt» konkurrere Brann med Palmesus 2023 og Skifestivalen BLINK. Les mer om alle de nominerte og alle kategoriene her (ekstern lenke).

Juryens begrunnelse for nominasjonen lyder som følger: 

Sportsklubben Brann har i 2023 lykkes både på og utenfor banen. Sportslig har herrelaget tatt NM-gull og seriesølv og damelaget har spilt en historisk kvartfinale i Champions League. De har landets høyeste tilskuersnitt på herre og damesiden, og er Eliteseriens heteste sponsorobjekt. Spesielt gledelig er det at godt strategisk arbeid, og spesielt fusjonen av damelaget, åpner døren for helt nye muligheter. Gjennom samarbeid med Sparebanken Vest og Trond Mohn får Brann Stadion helt nye treningsfasiliteter og en topp moderne gressmatte. Det er avgjørende for at Sportsklubben Brann som klubb skal fortsette å ta nye steg. Det ble bare mulig fordi Brann er blitt en klubb med like muligheter. Én klubb, to lag! 

Flere nominasjoner

I tillegg til at Brann som klubb er nominert, er også Branns generalpartner Sparebanken Vest nominert i flere kategorier. Det er med prosjektet «Jenter vil mer», som også Brann har en sentral rolle i. Prosjektet jobber for like muligheter for jenter og gutter i fotballen, og du kan lese mer om det her.

De er nominert i kategoriene «Årets sponsor», «Årets idrettssponsorat» og «Årets samfunnsengasjement».

Annonse fra Eliteserien: