Brann 2 rykket opp etter 9-0-seier

Brann 2 fikset jobben selv, samtidig som de fikk hjelp av Bjarg. Med det er opprykket til andredivisjon klart, én serierunde før slutt.

Annonse:

- Gratulerer til spillerne, trenerteamet, støtteapparat, akademiet og hele klubbensom har gjort en fantastisk jobb gjennom hele sesongen. Jeg er ekstremt imponert over dem, og det er en spillergruppe som hver dag ønsker å bli bedre. Jeg er veldig stolt over å være trener for dem, sier Brann 2-trener Azar Karadas.

Før søndagens kamp på Varden var forutsetningene enkle. Brann 2 ville sikre opprykket om de slo Sandnes Ulf 2, samtidig som Fana ikke vant borte mot Bjarg.

På Varden ble det aldri spennende. Før hvilen hadde Mikal Berg Kvinge scoret hat-trick, samtidig som Bård Finne og David Tufekcic scoret hvert sitt. Med det ledet Brann 5-0 til pause.

Brann fortsatte i samme spor etter hvilen. Kvinge scoret først sitt fjerde og Brann 2s sjette, Eivind Helland scoret det syvende og Elias Myrlid scoret nummer åtte og ni.

På Stavollen tok Bjarg ledelsen, men Fana utlignet og det var uavgjort ved pause. Etter hvilen gikk Bjarg tilbake i ledelsen, og holdt det helt inn.

Brann 2 har ikke vært i andredivisjon siden de rykket ned i 2014.

Kampfakta:

Brann 2-Sandnes Ulf 2 9-0 (5-0)

3. divisjon menn.

Mål:

1-0 4 min: Mikal Berg Kvinge
2-0 8 min: David Tufekcic
3-0 12 min: Bård Finne
4-0 33 min: Kvinge
5-0 41 min: Kvinge
6-0 52 min: Kvinge
7-0 67 min: Eivind Helland
8-0 77 min: Elias Myrlid
9-0 88 min: Myrlid

Annonse fra Eliteserien: