Blytungt tap i Oslo

Vålerenga scoret like før pause, og Brann klarte ikke å utligne, og det endte 0-1 på Intility.

Se sammendraget fra kampen her.

Kampen startet jevnt, der Vålerenga hadde ballen mest. Etter 15 minutter fikk vertene en stor sjanse, etter en corner. Lennart Grill fikk fingrene på ballen og slått den via stolpen og ut. Reprisen viser at ballen trolig var inne, men det ble ikke dømt scoring.

Etter 25 minutter testet Bård Finne skuddfoten fra 20 meter, men keeper reddet. På returen fikk ikke Sivert Heltne Nilsen kraft i avslutningen.

Resten av omgangen lå Brann lavt, og forsøkte seg på kontringer. Like før pause tok Vålerenga ledelsen, etter en lang ball opp i bakrom. Klareringen til Fredrik Pallesen Knudsen med hodet havnet i beina til Vidar Örn Kjartansson som scoret 1-0. Det sto seg inn til hvilen.

Andre omgang fortsatte i samme stil som den første. Vålerenga hadde mest ball, Brann forsøkte å kontre.

Petter Strand fikk en mulighet etter knappe timen, men skuddet gikk over. Så fikk Moonga Simba en mulighet like etter, men skuddet ble slått til corner.

Begge lag hadde flere sjanser mot slutten av kampen, men det ble ikke flere mål og Vålerenga vant 1-0.

Neste kamp er mot Rosenborg på Stadion, lørdag 6. november klokken 18.00. Billetter finner du her.

Vålerenga - Brann 1-0 (1-0)

Eliteserien, runde 25. Intility arena. Dommer: Svein Oddvar Moen, Haugar.

1-0: Vidar Örn Kjartansson (44.)

Brann (4-3-3): Lennart Grill - Felix Horn Myhre, Fredrik Pallesen Knudsen, Ole Martin Kolskogen, Ruben Kristiansen (David Møller Wolfe fra 90.) - Mathias Rasmussen, Sivert Heltne Nilsen, Petter Strand - Bård Finne (Moonga Simba fra 58.), Aune Heggebø, Robert Taylor.