Speaker Remi Taule sammen med tidligere speaker Terje Bøe.

Blir med i nok en sesong – tangerer legende

Brann-speaker Remi André Taule (46) tar en ny sesong bak mikrofonen på Stadion, og tangerer med det speaker-legende Terje Bøe sine 13 strake sesonger.

Annonse:
  • Toppbilde: Arkivbilde av Remi André Taule og speaker-legenden Terje Bøe (84). 

– Jeg er vokst opp med å høre Terje Bøe sin stemme over anlegget på Stadion i så mange år. Han er en speakerlegende uten sidestykke. At jeg nå faktisk tangerer han på antall år som speaker på Stadion, synes jeg er utrolig stas og noe jeg føler litt stolthet over, sier Taule til brann.no.

Taule hadde sin første sesong som speaker på Stadion i 2010, og har vært stemmen på Stadion siden. 

I 2022 vil han som nevnt tangere Terje Bøe, som var speaker på Stadion i 13 år. I år er det 35 år siden Bøe hadde sin første opptreden som speaker. 

– Det var helt tilfeldig. Jeg fikk spørsmål om å ta én kamp, og det gikk veldig bra. Så ble jeg spurt om å komme tilbake, så ble jeg der i 13 år. At Remi nå tangerer mine 13 år syns jeg er flott. Jeg har mange fantastiske minner fra mine år, og ønsker han lykke til med sesongen, sier Bøe, som fyller 85 år i mai, til brann.no.

2021-sesongen var et tungt år for alle som er glade i Brann, og det endte tilslutt med nedrykk til OBOS-ligaen. Seriestarten der er i starten av april, mens det skal spilles fjerde runde i cupen 12. mars borte mot KFUM.

– Det var et mareritt av en sesong i 2021. Det er det ingen tvil om. Men alle som er glade i denne klubben vet at vi skal slå fryktelig tilbake. Allerede i 2022. Brann-supporterne kommer nå til å samle seg og levere fantastisk støtte i OBOS-sesongen som kommer. Det er jeg 100% sikker på. Slik er vårt lynne. Slik er vår lidenskap. Og det gleder jeg meg veldig til å være en del av, sier Taule.

Speakeren hadde en ulykke i skibakken på julaften, pådro seg flere brudd og havnet på sykehus. Nå er han hjemme igjen, og må ta det rolig mens skadene leges. 

– Jeg skal være klar til seriestart. Dette går ikke utover min rolle som speaker, sier Taule. 

271189594_214332340909741_5478442512797026640_n.jpg
Remi André Taule måtte tilbringe julen på sykehus etter et fall i skibakken. Nå er han hjemme igjen, men må ta det rolig de kommende ukene.

 

Annonse fra Obos-ligaen: