Blir hovedtrener permanent

Olli Harder blir kvinnelagets hovedtrener permanent. 36-åringen har vært fungerende hovedtrener siden i sommer, i tillegg til rollen som sportslig leder. Onsdag signerte han en avtale som toårsavtale som hovedtrener.

Annonse:

Harder begynte som sportslig leder i Brann i mai i år, men ble fungerende hovedtrener da Alexander Straus gikk til Bayern München i sommer.

Nå er det bestemt at han fortsetter som hovedtrener på permanent basis.

 – Olli har gjort en fantastisk jobb med laget, og i årets sesong ledet han og trenerteamet laget til både serie- og cupgull. Vi har ønsket å løse trenerspørsmålet for neste år internt, og etter samtaler har vi landet på å fortsette med Olli. Det er vi veldig glad for, sier daglig leder i Brann, Christian Kalvenes.

Harder sier følgende om at han skal fortsette som hovedtrener:

– Det er en veldig fin spillergruppe og et flott støtteapparat rundt laget. Jeg ser veldig frem til å ha ansvaret som hovedtrener, og gleder meg til fortsettelsen sammen med klubben og de fantastiske supporterne vi har, sier Harder til brann.no.

Harder kom til Brann fra hovedtrenerjobben i West Ham, og han har tidligere hatt trenerjobber i USA, Kina, England og Norge. Blant annet har han trent Klepp i Toppserien,

Harder har hatt rollen som både sportslig leder og hovedtrener i høst. Frem til en ny sportslig leder er på plass på permanent basis vil Harder, sammen med resten av trenerteamet, også ta seg av spillerlogistikken inn mot 2023-sesongen.  

– Vi skal nå jobbe med å ansette en ny sportslig leder, og når vi har landet det vil vi kommunisere det ut, sier Kalvenes.

Annonse fra Eliteserien: