Bli med til Praha!

25. januar møter Brann Slavia Praha borte i den tsjekkiske hovedstaden. Her er info til de som ønsker å starte året med Europa-kok!

Annonse:

Kampen spilles Torsdag 25. januar på Eden Arena (merk at arenaen også kalles Fortuna Arena) og er den nest siste gruppespillkampen for Brann i Champions League. Et godt resultat her kan bety at vi er videre til kvartfinalen! Kampen er med andre ord meget viktig.

Alle som skal reise må registrere seg og oppgi antall billetter.

Registrer deg for billetter her

Merk at billettene må betales med Vipps til Brann og at du mottar disse senest dagen før kamp. Pris pr. billett og betalingsinfo vil sendes på e-post til de som registrerer seg på lenken over. Her vil det også komme info om evt. samlingssted før kamp o.l.

Det er ingen organiserte turer man kan melde seg på, men det er flere som har kontaktet oss med spørsmål om billetter, så det ser ut til å bli en god og herlig gjeng med Brann-supportere i Praha! I skrivende stund koster flybilletter tur-retur fra 1500-3000kr avhengig av når man reiser. Hotellrom ser ikke ut til å være spesielt kostbart heller.

Eden/Fortuna Arena ser ut som en veldig fin stadion. Bortefeltet har inngang "Gate 3". Skulle du kjøre eller reise fra andre byer i Europa for å komme deg til kampen så er det samlet en del info til bortesupportere på Slavia Praha sine sider her. Der finner du parkeringsinfo og en oversikt over kollektivtransport m.m.

Ses i Praha!

plan-fortuna-arena-AJ-2.jpg
19-20-sektor-hostu.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: