Fortsatt ledige plasser på vintercamp

Brann arrangerer fotballcamp for gutter og jenter født 2007-2013 i vinterferien.

Annonse:

I skolens vinterferie i uke 9 arrengeres årets første fotballcamp. Fotballcampen er åpen for  påmellding for alle gutter og jenter født i 2007-2013.

Påmelding finner du nederst i artikkelen.

Årets vintercamp blir arrangert fra 24.-26. februar fra klokken 10.00 - 14.00 hver dag. Vi garanterer deltakerne interessante og lærerike treninger. Det vil også bli servert lunsj hver dag.

Fokuset på treningene vil være tekniske ferdigheter som å føre, vende, finte, drible, pasning, mottak, medtak, skudd og selvsagt score mål. Treningene vil bli ledet av skolerte instruktører og trenere fra utviklingsavdelingen til Brann.

Vi har egne keepertrenere til disposisjon og oppfordrer keepere til å melde seg på campene våre. Kryss av i påmeldingen dersom du er keeper.

Vi har et krav om at de som melder seg på er motiverte, glade i fotball, ønsker å forbedre seg og liker å trene. Vi skal repetere øvelsene og de ulike teknikkene for å få spillerne til å utvikle seg raskt.

Praktisk informasjon:

  • Treningene vil foregå på kunstgresset på Nymark.
  • Pris er 2000 kroner inkludert Nike treningsutstyr, og 1500 kroner uten utstyr.
  • Påmeldingsfrist 23. februar
  • Søskenrabatt 20 prosent
  • Klubbrabatt 20 prosent (mer enn fem pr klubb).
  • Brann Ung 20 prosent

NB! Rabattene kan ikke kombineres..

Utstyrspakken inneholder: Genser, t-skjorte, shorts og ball. Deltakerne får utstyret mandag når campen starter. 

Alle som melder seg på får plass med mindre man får beskjed om at det er fulltegnet. Man får altså kun en tilbakemelding dersom man ikke har fått plass. Det er begrenset med plasser så her er det førstemann til møllen som gjelder.

Meld deg på vintercamp 2020 i dag

Annonse fra Eliteserien: