Bli med på opprykksfest på Stadion

Mandag 12. september skal det forhåpentligvis skje! Opprykket til Eliteserien skal feires på Stadion, sammen med våre kokende supportere. Vær med på opprykkstoget og skaff deg billett til Brann-Grorud nå.

Annonse:

23 kamper, 20 seiere, tre uavgjorte, 63 poeng, 69 scorede mål, elleve baklengsmål. Det er Branns sesong til nå kjapt oppsummert. Og vi er bare i starten av september! I fjor satt vi i nisseluer og ullundertøy, og visste ikke hvilken divisjon vi skulle spille i. Nå sitter vi her i shorts og sikter oss inn på poeng- og målrekorder.

Mot Grorud, mandag 12. september klokken 18.00, kan opprykket sikres 100 prosent og all mulig syltynn teori som skulle kunne hindre opprykk kan være feid bort. 

Jada, vi er klar over at det i realiteten allerede er så godt som sikret, men feiringen vil vi ta på Stadion sammen med supporterne. Dette uavhengig av om Ranheim skulle snuble i én av sine to neste kamper, og opprykket skulle være sikret før mandag. 

Hvor var du da Brann rykket opp igjen til Eliteserien? Da var du på Stadion sammen med resten av Brann-familien! Kjøp din billett allerede i dag her.

La oss feire opprykket sammen mandag 12. mot Grorud.

Annonse fra Eliteserien: