David Eklund instruerer på fotballcampen august 2017.

Bli med på fotballcamp i høst

I høst gjentar Brann suksessen og arrangerer ny fotballcamp for alle gutter og jenter født i årene 2007-2013.

Annonse:

Sommercampen ble raskt fullbooket i år, og i høst gjentar vi suksessen. Årets høstcamp blir arrangert fra 7.- 9. oktober fra klokken 10.00 - 14.00 hver dag. Det er begrenset med plasser så her er det første mann til møllen som gjelder. Vi garanterer spillerne interessante og lærerike treninger. Det vil også bli servert lunch hver dag.

Fokuset på treningene vil være tekniske ferdigheter som å føre, vende, finte, drible, pasning, mottak, medtak, skudd og selvsagt score mål. Treningene vil bli ledet av skolerte instruktører og trenere fra utviklingsavdelingen til Brann.

Vi har egne keepertrenere til disposisjon og oppfordrer keepere til å melde seg på campene våre. Kryss av i påmeldingen dersom du er keeper.

Alle jenter og gutter født i årene 2007-2013 kan delta, men vi har et krav om at de som melder seg på er motiverte, glade i fotball, ønsker å forbedre seg og liker å trene. Vi skal repetere øvelsene og de ulike teknikkene for å få spillerne til å utvikle seg raskt.

Treningene vil foregå på kunstgresset på Nymark.

Pris og påmelding:

Pris er 2000 kroner inkludert Nike treningsutstyr, og 1500 kroner uten utstyr.

  • Søskenrabatt 20 prosent
  • klubbrabatt 20 prosent (mer enn fem pr klubb).
  • Brann Ung 20 prosent. 

Rabattene kan ikke kombineres.


Betalingsfrist 6. oktober.

Påmeldingen er ikke gyldig før avgiften er betalt. Beløpet betales til konto:  3624.65.13028. Husk navn - og merk innbetalingen med «Påmeldingsavgift Brann høstcamp 2019».

Utstyrspakke inneholder T-skjorte, shorts, genser og ball. Deltakerne får utstyret onsdag når campen starter. 

NB! Alle som melder seg på får plass med mindre man får beskjed om at det er fullt. Man får altså kun en tilbakemelding fra oss om dere IKKE har fått plass.

For spørsmål angående fotballcampen kontakt [email protected]

Meld deg på fotballcampen her

Annonse fra Eliteserien: