Bli med på åpningsfesten

7. april smeller det igjen, med hjemmepremiere og nyåpning av Fjordkraft-tribunen.

Annonse:

Brann åpner Eliteserien 2019 borte mot Odd lørdag 30. mars, og helgen etter kan du ta del i en historisk happening på Stadion når den nye og innbydende Fjordkraft-tribunen skal åpnes i tilknytning til årets første hjemmekamp.

For å være sikret plass på åpningskampen, enten som tilskuer på den nye tribunen eller på en annen tribune, har du to muligheter:

  • Kjøpe enkeltbillett til åpningskampen.
  • Kjøpe partoutkort med fast sete på alle kamper.

Begge deler er mulig i billettsystemet nå. Det er også åpnet for salg av hjemmekampen mot Kristiansund som spilles allerede onsdag 10. april, tre dager etter stadionåpningen.

Sesongåpningen skal markeres

Kommersiell leder i Brann, Camilla Schutz, tror stadionåpningen søndag 7. april blir en opplevelse for alle som er glade i Brann:

- Vi ønsker å starte sesongen med fullsatte tribuner og en skikkelig ramme rundt kampen og tribuneåpningen, forteller hun og lover å komme med flere detaljer når det nærmer seg.

Bildet under viser hvordan den nye tribunen ser ut akkurat nå.

POPULÆR: Mange ønsker sitt faste sete på den nye Fjordkraft-tribunen.
POPULÆR: Mange ønsker sitt faste sete på den nye Fjordkraft-tribunen.

Partoutkort vil alltid lønne seg, men om noen vil «teste» plasser på den nye tribunen ved å kjøpe enkeltbilletter til åpningskampen og deretter vurdere partoutkort, så kan det også være en løsning.

Tilskuerne kommer ti meter nærmere banen enn på gamletribunen, det er ingen søyler, og selvsagt flunkende nye kiosk- og toalettfasiliteter inne den nye tribunen.

- Over 50 prosent av kapasiteten på Fjordkraft-tribunen er allerede solgt til partoutkortinnehavere, og i underkant av 30 prosent av alle solgte partoutkort på Stadion er solgt her, avslutter Schutz.

Kjøp partoutkort eller billetter

Annonse fra Eliteserien: