Bli frivillig i Brann

I år blir det enda flere kamper på Brann Stadion, og uten de frivillige som stiller opp hadde vi ikke klart å ta i mot kokende bergensere, striler og andre med hjerte i Brann på kampdag.

Annonse:

Du har sikkert sett de på Brann-kampene? Blide folk i alle aldre med gule vester eller røde jakker. Branns kamper på Stadion hadde rett og slett vært umulig å arrangere uten de fantastiske frivillige som legger ned en uvurderlig innsats for klubben i sitt hjerte.

Her kan du bli bedre kjent med oppgavene de frivillige gjør på kampdag.

På hver kamp på Staddaen er det rundt 70-100 frivillige i sving. Oppgavene de utfører er alt fra å være vakter, lese billetter i inngangene, ta i mot gjester i VIP/restauranten og hjelpe publikum med spørsmål som dukker opp. 

Gjennom alle år har de frivillige gjort en strålende jobb for Brann, og veldig mange har vært med i en årrekke. Mange har truffet venner for livet og samtidig fått sjansen til å bidra til at hele Bergen sin klubb blir bedre på å arrangere kamper år etter år.

Som frivillig i Brann får man ikke betaling, men man blir invitert på flere arrangementer gjennom året. 

Brann er alltid på utkikk etter serviceinnstilte personer med hjerte i Brann, som ønsker å gjøre en innsats. Her kan du lese mer om hvordan man kan bli frivillig i Brann. 

Lyst til å bli frivillig? Her er mer informasjon: 

Du må være:

 • Serviceinnstilt.
 • Pliktoppfyllende.
 • Kunne jobbe på kveldstid og i helger når det er kamp.
 • Være utadvendt.
 • Høflig.
 • Over 18 år.
 • Ha erfaring med lignende oppgaver eller erfaring fra kunderettet arbeid.
 • Leve opp til Brann sine verdier bry oss, målrettet, åpen og annerledes.
 • Kunne fort sette seg inn i hvordan kampdagene fungerer og hvordan de forskjellige tribunene sømløst kan ta i mot tusenvis av mennesker.

Klassiske kampdagsoppgaver vil være:

 • Være verter inne på tribunene.
 • Være guider og vertskap på innsiden og utsiden av Stadion.
 • Løse utfordringer underveis

Vertene våre sørger for å gi god service til supporterne, som å vise vei til rett inngang, til rett felt på tribunen og rett sete, vise vei til fasiliteter som toaletter og kiosker eller andre oppgaver som klubben trenger løst på kampdag.

Dette får du:

Dette er ikke betalt arbeid, men våre frivillige oppgir at det er lærerikt og kjekt. Du blir selvsagt invitert på kick-off før sesongen, avslutningsarrangement og lignende.

Ikke minst, så blir du en del av Brann-familien og får ta del i oppturer og nedturer sammen med oss.

De fleste rollene er slik at man kan følge med kampen inne på Stadion.

Er du interessert?

Send en e-post til [email protected] eller [email protected] og meld din interesse. Skriv gjerne om du ønsker å jobbe med begge våre lag eller kun f.eks kvinnelaget.

Fortell om deg selv og hva du kan bidra med. 

Kanskje du har kompetanse innenfor et fag der vi trenger å forsterke oss? På Stadion er det ikke bare verter og vakter som trengs, så meld deg gjerne til tjeneste!

Annonse fra Eliteserien: