Ble presentert på kick-off – nå er Børsting Brann-spiller

Brann og Aalborg har kommet til enighet om en overgang for Frederik Børsting (27). Det betyr at den allsidige dansken er Brann-spiller med umiddelbar virkning, og i kveld ble han presentert under Branns kick-off på USF Verftet.

Annonse:

– Det er utrolig deilig å være på plass i Brann. Nå får jeg vært med fra starten av sesongen, og det betyr mye for meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye lagkamerater, og så skal vi gi alt for å  rykke rett opp igjen til Eliteserien, sier Frederik Børsting til brann.no.

27-åringen signerte i midten av februar en avtale med Brann, som strekker seg ut 2025. Egentlig skulle han først komme til Brann i sommer, etter at kontrakten med danske Aalborg gikk ut. Men nå har klubbene blitt enige om en overgangssum, som gjør at dansken er Brann-spiller med umiddelbar virkning.

Børsting har spilt hele sin senior-karriere fro Aalborg, og har fått over 200 kamper for klubben. Han har også spilt landslagsfotball for Danmark på aldersbestemte landslag, og står oppført med over 20 kamper for U21-landslaget. Han spilte også for Danmark i OL i 2016.

 – Siden Frederik ikke ville blitt spilleklar for oss før 1. august, har vi ønsket å hente han til Bergen så fort som mulig. Det har tatt litt tid å komme til enighet med Aalborg, men det har vi endelig lyktes med. Nå får Frederik noen gode uker med oss, før serien starter, sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen.

Brann møter KFUM i fjerde runde i NM førstkommende lørdag. Børsting kan være spilleklar til den kampen. Hans første trening med sine nye lagkamerater blir torsdag klokken 10.00 på Nymark.

Annonse fra Eliteserien: