Bittert tap i Drammen

Brann ledet til pause, men Strømsgodset kom tilbake og vant kampen 3-1.

Strømsgodset startet kampen best og skapte noen halvsjanser, men det var Brann som tok ledelsen. Robert Taylor kom seg rundt på venstrekanten og slo inn med venstrebeinet. I feltet ventet Aune Heggebø som knuste alle i luften og stanget inn 1-0.

Utover omgangen hadde Godset noen halvsjanser, men alt ble ryddet unna av Brann-forsvaret. Den største sjansen fikk Sivert Heltne Nilsen etter en corner, men headingen ble klarert på streken.

Etter hvilen var det også Godset som startet best, og de hadde to enorme målsjanser de første minuttene. Men Brann slapp unna og holdt ledelsen.

Da timen ble passert var lagene like langt. Herman Stengel fikk kjempetreff fra 20 meter og utlignet.

15 minutter før slutt hadde Godset snudd kampen. Gustav Valsvik var høyest på dødball, og stanget inn 2-1.

Fem minutter før slutt økte Godset til 3-1 ved Tobias Gulliksen.

Neste kamp i Eliteserien er førstkommende lørdag, 28 august, klokken 20.00 mot Haugesund på Stadion. Billetter kommer for salg neste uke.

Strømsgodset - Brann 3-1 (0-1)

Eliteserien, runde 16. Marienlyst stadion. Dommer: Svein Oddvar Moen. Gule kort: Fredrik Pallesen Knudsen, Brann.

0-1: Aune Heggebø (23.)
1-1: Herman Stengel (60.)
2-1: Gustav Valsvik (75.)
3-1: Tobias Gulliksen (86.)

Brann (4-2-3-1): Håkon Opdal - Felix Horn Myhre, Ole Martin Kolskogen, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen - Daniel Pedersen (Kasper Skaanes fra 65.), Sivert Heltne Nilsen - Bård Finne (Filip Delaveris fra 81.), Robert Taylor (Mathias Rasmussen fra 65.), Thomas Grøgaard (Robert Taylor fra 65.) - Aune Heggebø.