Bittert hjemmetap mot Ranheim

Nedtur! Brann gikk på et bittert hjemmetap mot Ranheim på Stadion.

I en kamp der Brann dominerte og kontrollerte svært godt glippet det på omtrent den eneste muligheten Ranheim skapte. Mads Reginiussen benyttet muligheten for de blå, mens Brann-spillerne bommet på alle sine muligheter.

Det hjalp ikke med tungt skyts mot slutten heller. Daouda Bamba kom innpå, og det samme gjorde Azar Karadas og til slutt Henrik Kjelsrud Johansen også. Men ingen fikk ballen inn.

Statistikken viste 14-3 i skudd totalt i kampen, 8-3 i skudd mål mål og 65/35 i ballbesittelse til Brann. Det burde gitt et annet resultat enn borteseier.

Flere sjanser i 1. omgang

1. omgang av oppgjøret var middels sett med Brann-øyne. Hjemmelaget dominerte banespillet og lot ikke motstanderen slippe til i det hele tatt. Men det dessverre ingen uttelling i målet mot BOB-tribunen.

Nærmest var Gille Rolantsson helt i starten, og deretter Veton Berisha da han fikk avsluttet etter et kvarters spill. En corner endte i innlegg fra Ruben Yttergård Jenssen. Berisha fikk avsluttet etter at Ranheims keeper hadde mislyktes med en et forsøk på klarering. Skuddet ble dessverre stoppet på streken av en Ranheim-forsvarer.

Deretter var Gilbert Koomson frempå to ganger uten å score, før både Ruben Kristiansen og Gilli Rolantsson hadde mulighet som burde vært utnyttet bedre.

Brann fortsatte presset etter pause, men etter 56 minutter scoret altså Ranheim på sin første mulighet i kampen.

Med kveldens resultat har Brann åtte poeng på syv spilte kamper og ligger på 8. plass. Avstanden opp til serieleder Molde er blitt åtte poeng. Heldigvis er det 23 serierunder igjen.

FAKTA

Brann - Ranheim 0-1 (0-0)

Eliteserien, 6. serierunde. Brann Stadion 10.026 tilskuere. Dommer: Trygve Kjensli, Notodden. Gult kort: Eirik Dønnem, Ola Solbakken, Ranheim.

0-1: Mads Reginiussen (56.)

Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Taijo Teniste, Bismar Acosta, Vito Wormgoor, Ruben Kristiansen - Kristoffer Løkberg (Azar Karadas fra 75.), Ruben Yttergård Jenssen, Petter Strand - Gilbert Koomson, Veton Berisha (Henrik Kjelsrud Johansen fra 90.), Gilli Rólantsson (Daouda Bamba fra 65.).

Ranheim (4-3-3): Even Barli - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Erik Tønne (Aleksander Foosnæs fra 75.) - Adria Mateo Lopez (Magnus Blakstad fra 62.), Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Øyvind Storflor, Michael Karlsen (Ivar Sollie Rønning fra 80.), Ola Solbakken.